Ispunila baki poslednju želju: Znala sam, vidim je zadnji put

Facebook

Kuća i porodica

Ispunila baki poslednju želju: Znala sam, vidim je zadnji put

Baka Tare Foley iz Floride, 102 godišnja Stasia, živela je u staračkom domu i svakog se dana molila da poživi još malo kako bi svedočila udaji svoje unuke

Venčanje Tare Foley se održalo u junuu Teksasu, no njena baka nije imala sreće da doživi taj dan. Preminula je pre venčanje svoje unuke. No Tara je za svoju baku učinila nešto čime je rastopila milione srca. Jednog dana odlučila je iznenaditi baku koja zbog lošeg zdravstvenog stanja i slabog srca nije bilo preporučeno letenje.

Dok je njena baka još bila živa, u starački dom je stigla u venčanici.

U potpunoj tajnosti otišla je baki, a sa sobom povela lokalnu fotografkinju koja je ovekovječila emotivan susret unuke i bake te izradila fotografije nad kojima sada plače celi svet. Baka nije mogla verovati a smeh i suze isprepletali su se na njenom licu.

– Raširila je ruke za zagrljaj istoga trena kada me videla i rekla mi da sam predivna. Smejale smo se i uživale u svakoj sekundi – prisetila se unuka emotivnog druženja s bakom u januaru.

Tara je fotografije s bakom objavila na svom Facebooku, a one i dalje kruže društvenim mrežama te su prikupile više od 1,7 miliona lajkova.

– Kad sam joj toga dana zaželela laku noć, obe smo znale kako je to poslednji put da se vidimo. Uhvatila me za obraze rukama, pogledala ravno u oči i rekla mi koliko me voli. Preminula je 27 dana kasnije – kazala je Tara Foley. – Znala sam da moram doći do nje u venčanici kako bi me videla te kako bi se osećala se uključenom u moj poseban dan. Jako sam blagoslovljena što mi je ovo poslednje sećanje na nju – zaključila je Foley. Neposredno pre venčanja mlada je iznenadila porodicu otkrivši im fotografije sa voljenom bakom.

Izvor: 24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top