Darko Lazić stao na „LUDI KAMEN“

Printscreen/Instagram

Poznati

Darko Lazić stao na „LUDI KAMEN“

Darko Lazić je pre nekoliko dana odlučio da se oženi u tajnosti

Pevač Darko Lazić se oženio izabranicom Katarinom pre dva dana, nakon što je malo pre toga potvrdio da su „oboje razvedeni“, te da nema prepreka njihovoj ljubavi.

Darko i Katarina su se, kako su preneli domaći mediji, venčali u tajnosti, a sudbonosno „da“ izgovorili su u opštini u Novom Sadu, u prisustvu nekoliko ljudi.

– Lazić je do ušiju zaljubljen u Kaću! Sve bi uradio za nju, a odluka da ne žive u mestima u kojima je on dosad živeo iznenadila je njegove bliske ljude. Kupio je stan u Novom Sadu, u kom će uskoro nastaviti zajednički život – ističe izvor Blica na početku.

– Darko je želeo da iznenadi Katarinu, pa je sve pripremao u tajnosti. Odrešio je kesu, pa prepisao nekretninu na nju, što ju je ostavilo bez teksta! Stan ima 110 kvadrata, na odličnoj je lokaciji, a o Beogradu Darko ne razmišlja, tamo će dolaziti samo zbog poslovnih obaveza i zbog ćerkice koju ima sa Anom Sević – dodao je dobro obavešten izvor.

Inače, Darko je nedavno potvrdio da kupuje stan u Vojvodini.

– Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata – kazao je tada za „Republiku“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top