DŽEJLA RAMOVIĆ SINOĆ SE POJAVILA U GRANDU: Visoke štikle na nogama, a kad se okrenula, SVIMA SU OČI STALE!

instagram

Poznati

DŽEJLA RAMOVIĆ SINOĆ SE POJAVILA U GRANDU: Visoke štikle na nogama, a kad se okrenula, SVIMA SU OČI STALE!

Spoj mladosti i iskustva, muzika za dušu, emocije kroz svaki ton, vanserijski talenti, neki su od komenatara  posle sinoćne emisije ., Halo, halo” emitovane na Grand televiziji.

Naime, gosti kod Vesne Milanović bili su: Ivan Milinković, Džejla Ramović i Katarina Živković.

Jedan od najkvalitetnijih muških vokala u regionu Ivan Milinković, objavio je sliku sa pobednicom takmičenja ,, Zvezde Granda”, Džejlom Ramović.

dzejla

,, Uvek je zadovoljstvo biti u društvu mladih kolega koji imaju raskošan talenat. Džejla Ramović je vanserijski vokal, siguran sam da će napraviti nesvakidašnji muzički uspeh u godinama koje dolaze”.

dzejla1

Ivan je u emisiji najavio da vredno radi na trećoj numeri, ,,Ne voli me zažalićeš”, koja će na iznenađenje svih biti pop balada.

dzejla2

,, Očekujte nešto potpuno novo. Pop balada za koju je muziku i aranžman uradio Predrag Stojković, a tekst Dragan Milošević, uskoro će imati svoju ekranizaciju. Nadam se da će emocija koju nosi ova pesma otvoriti srca publike , da će svako pronaći sebe u nekoliko minuta ove pesme. Do polovine oktobra objaviću i četvrtu numeru i krećem sa samostalnim nastupima od 16.oktobra”, dodao je Milinković.

Izvor: novi.ba

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top