18 žena koje su prelepe i nakon svoje četrdesete

Lepota i zdravlje

18 žena koje su prelepe i nakon svoje četrdesete

Ovim ženama se dive mnogi. Njihov talenat zadivljuje, a na lepotu, kao da ne utiče vreme. Imaju preko 40, a lepe su kao pre i odlično se osećaju.

Monika Beluči

Italijanska diva, ostaje i dalje etalon ženstvenosti i lepote. Čudno, ali ova glumica ne drži nikakve dijete, a fitnes klubove zaobilazi u širokom luku. „Mnogo volim sebe. Zato i ne mogu da mučim svoje telo gladovanjem i sportom. Volite sebe, onda ni vama neće biti potrebna nikakva zatezanja, ni plastične operacije“.

Hali Beri

Prošlo je više od 30 godina kako je postala „Mis SAD – 1986“. Bez obzira na dijabetes i kasno majčinstvo, ova glumica izgleda predivno.

Ova glumica se nikada fanatično nije odnosila prema svom fizičkom izgledu. Strip smatra da treba pametno prilaziti svojoj lepoti i zdravlju.  Osnovna tajna legendarne filmske dive je pozitivan pogled na svet i umerenost u svemu.

Penelope Kruz

„Nikada nisam skrivala godine. Kada gledam glumice koje cenim i poštujem, shvatam da se one nikada nisu stidele svojih godina. Žene kao što su Odri Hepbern i Sofi Loren, lepo su starile“.

Selma Hajek

Kao što kaže sama Selma, o izgledu je naučila da se brine još u ranom uzrastu i to od svoje babe, koja je radila u frizerskom salonu i usadila unuci osećaj za lepo. „Ona je bila alhemičar i čarobnjak. Od nje sam saznala mnoge tajne za lepotu.“

Anđelina Džoli

Više puta je proglašavana za najlepšu ženu na planeti. Njene pune usne, izvajan nos, savršene obrve, kao i izgled u celini, ne prestaju da nas ostavljaju bez daha.

Džulija Roberts

Dok svi nagađaju koliku ulogu u njenom izgledu igra genetika, a koliku fileri i injekcije botoksa, sama glumica govori o  umerenoj ishrani i fizičkoj aktivnosti, i smatra da je najvažniji u životu duhovni balans.

Dženifer Lopez

Dženifer ne prestaje da dokazuje da je u savršenoj formi kao i pre. Ova pevačica nam redovno pokazuje svoje obnaženo telo i za nastupe bira odeću koja dosta otkriva.

Sindi Kraford

Dok mnogi modeli završe svoju karijeru u 25. godini, supermodel iz 90-ih je i dalje veoma tražena.

Kejt Blanšet

Visoka, zgodna, s glatkom kožom. Nije ni čudo što je 1999. godine časopis People stavio na spisak najlepših žena ovu dobitnicu Oskara. Sama kaže da su tajna njenog izgleda geni i radost materinstva.

Gvinet Paltrou

„Ne znam da li znate, ali ja volim svoje bore, i meni se sviđa kako izgledam. Naravno, ponekad zapadnem u kriticizam i počinje da me brine i ovo i ono, ali se trudim da ne primećujem svoje moguće mane. Ja cenim godine koje sam proživela, a takođe i iskustvo koje su mi one donele“.

Karmen Del’Orefajs

Ovaj model je i dalje na vrhu popularnosti. Čudno, ali ona je popularnija od nekih mlađih modela.

Eva Mendez

Ova glumica izgleda prelepo na svim fotografijama. Čak i na onima bez šminke. Uzgred, kako sama kaže, nju uopšte ne brine kako izgleda na velikom ekranu.

Hajdi Klum

Klum ima toliko privlačno telo, da uopšte ne čudi što se ovaj eks-model, voditeljka i majka četvoro dece, viđa s 27-godišnjim muškarcem.

Demi Mur

Uvek negovana, zategnuta, izgleda mnogo mlađe nego što jeste. Tajna njene mladosti je buran ljubavni život. Uvek su je od dijeta više zanimali muškarci.

Šarliz Teron

Bez obzira na godine, Šarliz nastavlja da gradi karijeru i da potpisuje višemilionske ugovore s vodećim kozmetičkim kompanijama. Njena tajna je aktivan stil života. Ona svako jutro džogira i trudi se da što više pešači.

Sofi Loren

Legenda italijanskog filma sada ima 82 godine, ali i dalje može sebi da dozvoli dubok dekolte i uske večernje haljine.

Izvor: uspensazena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top