Sa ovakvim muškarcima život se pretvara u pravu agoniju!

pixabay.com

Ljubav i seks

Sa ovakvim muškarcima život se pretvara u pravu agoniju!

Ovakvi muškarci sa sobom nose samo nevolje

Ponekad se ispostavi da partneri nisu onakvi kakvi nam se učine na prvi pogled.

Ako ne obratite pažnju na znakove koji vas upozoravaju, upistićete se u vezu sa osobom koja je nepopravljiv slučaj. Kada ga malo bolje upoznate, za tren će se od gospodina „savšenog“ pretvoriti u gospodina od kojeg biste trebali da pobegnete glavom bez obzira.

Ovi muškarci mogu da vam život pretvore u pravu agoniju, zato ih je najbolje zaobići u širokom luku i sa njima ne planirati udićnost. Ukoliko se ovako ponašaju na početku veze, sa godinama će samo postajati gore.

Muškarac sa niskim samopoštovanjem

Uprkos činjenici da je malo ljubomore normalno, a ponekad može čak i pozitivno da utiče na odnose, jasno je da biti sa nekim ko je previše nesiguran u sebe nije dobra ideja.

Što je niže samopoštovanje i samopouzdanje vašeg partnera, to će biti teže prekinuti vezu. Vremenom će vas sve više nervirati njegovo ponašanje i navike, a njegova ljubomora izazvana niskim samopouzdanjem će vas potpuno ugušiti.

Muškarac koji vas ne shvata ozbiljno

Ako i dalje pati za drugom osobom i nije spreman da prstane da živi u prošlosti, činjenica je da se to nikada neće ni dogoditi. Za njega ste samo uteha i pokušaj da sastavi slomljeno srce, a takav odnos ne vodi nigde.

Muškarci koji vas ponižava

Ako čini da se osećate loše pored njega i stalno vam traži mane i ukazuje na njih, on nije čovek koji zaslužuje vašu ljubav. Svako zaslužuje partnera pored koga će se osećati poštovano i voljeno.

Muškarac koji misli da je novac moć

Ukoliko zarađuje više od vas i misli da je to njegova moć, bežite od njega što pre. Sve dok on plaća sve račune, misliće da može i vas da ima zahvaljujući količini novca na bankovnom računu. Količina novca nikada nije bila ekvivalent količini sreće.

Muškarac koji postavlja granice

Onaj koji postavlja granice, postavlja zabrane i ultimatume je neko koga biste trebali da ostavite bez razmišljanja. Takvo ponašanje sa godinama može da postane samo gore.

Sebičan muškarac

Onaj koji misli samo na sebe i ne zanimaju ga vaši problemi je gubljenje vremena. Ukoliko mu nije stalo do vaše sreće onda je on osoba kojoj ne biste tebali da pružite šansu za život u dvoje.

Onaj koji nikada ne priznaje da je pogrešio

Sa ovakvim osobama ne postoji šansa za kompromis, a on je ključ svake uspešne veze. Ukoliko ne želite da vam se život pretvori u pakao, recite mu zbogom.

Izvor: stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top