Za vreme punog Meseca najlakše je privući novac: Ritual sa crvenom novčanicom vredi isprobati!

pixabay.com

Lifestyle

Za vreme punog Meseca najlakše je privući novac: Ritual sa crvenom novčanicom vredi isprobati!

Važno je i kako slažete novac u novčanik

Vreme punog Meseca na nebu idealno je za privlačenje dobrih stvari u život, a posebno obilja i finansijske blagodati. Ne obraćajte pažnju na negativne strane tog perioda, poput nesanice i nekih neravnoteža na zdravstvenom planu, već pažnju usmerite na ono pozitivno, pa će vam se pozitivno i vratiti.

Prema nekim teorijama, svetlost koja puni Mesec isijava čista energija, a ako živite u harmoniji sami sa sobom, u to doba imate priliku da privučete još više pozitivnih vibracija. U tom periodu pazite o čemu razmišljate, jer bi vam se to moglo i ostvariti!

Najpoznatiji ritual sa novčanicom

Jedan od načina da privučete novac pomoću energije punog Meseca jeste da uzmete novčanicu, po mogućnosti crvene boje, podignuti je prema Mesecu i lagano mašete njome – od nekoliko sekundi do nekoliko minuta, u zavisnosti od toga koliko vam treba da se koncentrišete i u isto vreme vizualizujete da vam se novac množi. Potom tu novčanicu stavite u novčanik i drugi dan je obavezno potrošite. Kažu da vredi pokušati…

Važno je i kako slažete novčanice u novčanik

Nije nimalo svejedno jesu li novčanice uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane.

Naime, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi nered u vaše finansije. Zato, ako želite da privučete obilje u život, neka vam novčanik bude uredan, a novčanice pažljivo složene.

Novac morate da poštujete ako želite da vam i dalje dolazi.

Postoji još nešto na šta bi trebalo da pripazite, a to je da nikada u novčaniku ne nosite neplaćene račune, pa čak ni one koje ste platili. To, naime privlači energiju plaćanja u vaš život i stalno ćete morati da dajete novac za nešto. U novčaniku držite samo novac i bankovne kartice, sve ostalo nosite u nečemu drugom.

Takođe, važno je da u njemu imate uvek malo više novca od planiranog, jer to priziva još bolje finansije u vaš život.

atma.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top