CECINA SNAJKA BILA KOŠARKAŠICA, A EVO ČIM SE SADA TRUDNICA BAVI: Nekad živela na selu, a danas ima SVOJ BIZNIS!

instagram

Poznati

CECINA SNAJKA BILA KOŠARKAŠICA, A EVO ČIM SE SADA TRUDNICA BAVI: Nekad živela na selu, a danas ima SVOJ BIZNIS!

Bogdana Rodić, koja će ove godine vezu sa Veljkom Ražnatovićem krunisati brakom, ranije se bavila košarkom a danas je zaposlena u privatnoj firmi.

O privatnom životu buduće gospođe Ražnatović se malo zna. Bogdana Rodić se ranije bavila košarkom i bila veoma uspešna u ovom sportu.

Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB „Rodić“ u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

„Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo i njene starije sestre takođe su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima“, otkriva bliska prijateljica porodice Rodić.

Bogdanina majka Danijela Rodić potvrdila je ovo saznanje.

veljko-i-bogdana

Foto:Facebook

„Tačno je to što ste čuli. Moje kćerke su obrazovane i ostvarene. Toliko mogu da kažem“, rekla je gospođa Rodić.

Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dve godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik.

veljko-bogdana9

Inače, Bogdana i njene obe sestre već godinama rade u porodičnoj firmi, čija je osnovna delatnost prerada mesa.

Podsetimo, Veljko Ražnatović je zvanično verio Bogdanu u njenoj porodičnoj kući u Titelu pred najbližim članovima porodice. Ni folk diva Ceca Ražnatović nije krila sreću zbog buduće snajke, sa kojom je u odličnim odnosima, pa im je na društvenim mrežama poželela sve najbolje.

veljko-bogdana4

Foto:Facebook

Novi.ba/Alo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top