Naša pevačica se razvela od košarkaša, onda se OPET UDALA za njega, a sinoć se LJUBILA SA ŽENOM: Srećan rođendan NAJLEPŠA devojko na svetu!

instagram

Poznati

Naša pevačica se razvela od košarkaša, onda se OPET UDALA za njega, a sinoć se LJUBILA SA ŽENOM: Srećan rođendan NAJLEPŠA devojko na svetu!

Naša pevačica Katarina Sotirović sinoć je u kasne sate objavila na Instagram fotku koja će se dopasti mnogim muškarcima. Drugaricu je sočno cmoknula u usta i Instagram se zapalio!

Pevačica Katarina Sotirović je početkom dvehiljaditih godina bila jako popularna kao članica „Koktel benda“, ali se u jeku slave povukla iz javnosti i posvetila porodici.

Katarina se 2007. godine udala za košarkaša Aleksandra Rašića, sa kojim je dobila ćerku Juliju, a zbog inostrane karijere supruga tada se odselila iz Srbije i posvetila porodičnom životu. Međutim, njihov brak je brzo postao veoma turbulentan.

Razveli su se 2010. godine, a godinu dana kasnije odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu i obnovili su bračne zavete. Zatim su 2016. godine dobili i sina Davida.

Katarina se prošle godine vratila na muzičku scenu i učestvovala na Beoviziji, a sada je novom fotkom na Instagramu opet skrenula pažnju na sebe. Sinoć je u jednom beogradskom klubu slavila drugaričin 30. rođendan i u to ime postavila fotku na kojoj je ljubi u usta i izazvala burne reakcije.

Uz fotku je čestitala drugarici rođendan i nadenula joj epitet najlepše devojke na svetu.

Da li vas je ovim potezom iznenadila?

Izvor: Zena

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top