Jelena i Ivan se uselili u novu kuću, tik pored ŠUME! (FOTO)

instagram

Poznati

Jelena i Ivan se uselili u novu kuću, tik pored ŠUME! (FOTO)

Više od sedam godina ova tročlana porodica živela je u centru Beograda, ali su pre nekoliko meseci prodali nekretninu koju su imali u krugu dvojke i kupili kuću na Voždovcu.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić poslednjih godina često su zbog njegovog angažmana u Rusiji bili razdvojeni. Kako bi prevazišli razdaljinu, Jelena i njihova ćerka Nina putovale su često kod Ivana, ali pevačica sada ne krije radost što se glumac vratio i što će kao prava porodica dočekati predstojeće praznike.

„Drago mi je što je u Srbiji i što ne moramo da putujemo više. Mada, mi smo dosta vremena provodile u Rusiji. Bili smo u Moskvi i u Sankt Peterburgu. To je bilo sjajno, nismo ni osetile taj vremenski period koji je bio dug jer smo često bili zajedno. Sada je u Beogradu“, pohvalila se pevačica.

Više od sedam godina ova tročlana porodica živela je u centru Beograda, ali su pre nekoliko meseci prodali nekretninu koju su imali u krugu dvojke i kupili kuću na Voždovcu. Ćerki Nini nije predstavljalo problem da promeni osnovnu školu, dok su im prve komšije u novom kraju porodica legendarnog glumca Ljubiše Samardžića s kojom dele ogradu.

„Mnogo mi je drago što smo centar grada zamenili kućom u mirnijem delu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svežiji je vazduh, imamo dvorište, a za dete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije, to sam primetila. Kao dete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Nina je isto živnula“, objašnjava pevačica.

Jelena Tomašević će Novu godinu dočekati radno u Banja Luci, ali ističe da joj to neće predstavljati problem da već sutradan bude sa svojom porodicom na okupu.

KURIR.RS

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top