ODRASTALA JE SKRIVENA OD JAVNOSTI: Bratanica princeze Dajane je prava KOPIJA svoje tetke! (FOTO)

instagram

Poznati

ODRASTALA JE SKRIVENA OD JAVNOSTI: Bratanica princeze Dajane je prava KOPIJA svoje tetke! (FOTO)

Iako je od smrti voljene princeze prošlo više od 20 godina njen lik i delo i dalje žive u njenoj bratanici.

Ako vam neko kaže Kiti Spenser, ime i prezime vam ne znači ništa, ali ako vam neko kaže da je u pitanju bratanica tragično nastradale princeze Dajane odmah ćete uočiti sličnosti.

Kiti Spenser danas ima 27 godina i pored fizičke sličnosti sa svojom tetkom, ono čime najviše podseća na Dajanu je strast prema humanitarnom radu.

Prvi put je zapala za oko medijima 2007. godine kad se pojavila zajedno sa princom Vilijamom i Harijem na parastosu princeze Dajane. Nekoliko godina kasnije iskoristila je svoje prisustvo na društvenim mrežama i pažnju koju je dobila kako bi se aktivno angažovala u humanitarnim akcijama.

Kiti je ambasador organizacije “Give Us Time” koja je fokusirana na porodice vojnika i deo je kampanje “Centerpoint” koja pomaže mladim beskućnicima da obezbede sebi egzistenciju i da postanu radno sposobni i odgovorni prema sebi.

Pored sličnosti u crtama lica, ono što Kiti ipak čini posebnom u kraljevskoj porodičnoj liniji je veliko srce. A to, složićete se, nema cenu.

Lejdi Kiti Spenser je najstarija od četvoro dece Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane. Kiti je imala šest godina kad je njena tetka poginula u automobilskoj nesreći 30. avgusta 1997.

Devojčica je odrastala van oka javnosti i britanski mediji nikad nisu iskazivali preterano interesovanje za rodbinu sa princezine strane.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top