Žene često greše kada od muškaraca zahtevaju nemoguće!

pixabay.com

Ljubav i seks

Žene često greše kada od muškaraca zahtevaju nemoguće!

Ne zabranjujte mu druženje sa prijateljima

Devojke vole da se igraju igrica sa muškarcima i pokažu svoje „ja“.

Ovo čak ima i malo šarma. Međutim, žene znaju da preteraju sa zahtevima, a ne treba prelaziti neke granice.

„Moraš biti moj najbolji prijatelj“.

Prvo, niko nikome ništa ne duguje. Drugo, da je hteo da bude prijatelj, ne bi spavao u istom krevetu sa vama. Treće, muškarac – bez obzira koliko vas razumeo – nije vaš najbolji prijatelj. Niko ne tvrdi da će, u idealnom slučaju, uvek biti tu, slušati i pomagati u teškim vremenima. Ali satima slušajući šta želite kupiti, obući, kakav vam je šef, čak ni svetac ne može. Za muškarce je, uglavnom, sve jednostavnije: ne sviđa im se nešto – promene to odmah. Morate temeljno da progovorite i izbacite emocije – nazovite mamu, sestru ili drugaricu.

Odnos sa majkom uticaće na odnos sa partnerom: Evo zašto ljubavne zavisnice prolaze loše kada se zaljube!
„Prestani da gledaš žene!“

A zar ne pogledate i vi u druge muškarce? Na primer, u teretani ili kafiću, gde za susednim stolom sedi stranac prijatnog izgleda. Ako ste u vezi, to ne znači da je za vas umro interes za suprotni pol svojstven ljudskoj prirodi.

„Ne komuniciraj sa svojim prijateljima“

I zašto, u stvari tražite muškarcima da napuste svoje prijatelje zbog vas? Ako vam se ne sviđaju – ovo nije argument. Ne morate da komunicirate s njima, ali nemate pravo da zabranite komunikaciju. Vikendom vam trebaju ručkovi sa prijateljima, potrebna su im druženja u petak sa prijateljima u baru. Sve je fer.

„Tvoja majka više neće doći kod nas“

Rat sa svekrvom (potencijalnom ili već zvaničnom) je najgore od svega. Samo mirno razgovarajte s njim i pronađite kompromis. Možete se sastajati na neutralnoj teritoriji. Ako vam se to jednostavno ne sviđa, nemojte to glasno pokazati ni otvoreno. Ona mu je najbliža osoba, pa cće mu biti veoma neprijatno. Budite lukave: odvojite se za sastanke sa roditeljima pod najsvečanijim izgovorom i „slučajno“ propustite njene pozive.

„Neću imati seks sa tobom sve dok ti …“

Ovom „motivacijom“ nećete ništa postići. Za početak: muškarci nisu toliko primitivni da bi mogli da se kontrolišu. Pored toga, ovo ponašanje jako podseća na ucene (neprijatno je i neiskreno) ili na uslugu: dajete mi proizvod, a ja vama telo. Zvuči tako, zar ne?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top