Sve je dobro dok se volite: Tanja Savić iskreno progovorila o problemima sa mužem!

Poznati

Sve je dobro dok se volite: Tanja Savić iskreno progovorila o problemima sa mužem!

Pevačica donela odluku gde će od sada živeti

Tanja Savić je ispričala kako kao i svi, tako i ona ponekad ima probleme i nesuglasice sa svojim suprugom Dušanom, ali da je ljubav jača od svega i da mogu sve da prevaziđu.

„Ništa u životu nije lako, ali opet mislim da je sve to normalno, pa čak i imati nesuglasice i loše trenutke u braku, sve je dobro dok se volite. Opet ću naglasiti, ljubav će promeniti svet, tako je i u mom braku uvek vladala ljubav koja je pobedila sve poteškoće i nesporazume“, objasnila je Tanja i dodala da se njen stalni boravak u Australiji završio, jer je zbog posla morala da se vrati u Beograd.

Tanja Savić preživela tragediju: Pevačica izgubila bebu!
„Ne živim više u Australiji. Preselili smo se u Srbiju. Trenutno sam na odmoru u Australiji, jer ovde ipak živi porodica mog supruga, a i moja deca su jako vezana za nju, ali jednostavno zbog mog posla smo odlučili da se preselimo u Beograd u čemu me je moja porodica podržala. Moj suprug je ceo život živeo u Australiji, ali jednostavno zna koliko volim muziku, koliko volim publiku i koliko volim ono čime se bavim te smo doneli odluku da započnemo život na Balkanu“, ispričala je pevačica.

Dosta se spekulisalo na temu nasilja u porodici, a mnogi su pomislili da ona u pesmama opisuje trenutke iz privatnog života.

„Jednostavno sam se poistovetila sa svim ženama koje trpe bilo kakav vid nasilja. Doneta odluka da je ekranizujem i podignem svest ljudimo o nasilju na viši nivo“, zaključila je Tanja Savić.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top