Đorđe David zaražen korona virusom i ima samo jednu PORUKU ZA SVE!

Printscreen/Instagram

Poznati

Đorđe David zaražen korona virusom i ima samo jednu PORUKU ZA SVE!

Đorđe David na društvenim mrežama potvrdio je da ima korona virus.

Muzičar i član žirija „Zvezda Granda“ završio je u bolnici zbog upale pluća, pa se podvrgao testiranju na korona virus. On je sada na Instagramu poslao svima poruku.

„Nažalost… potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prodje, ali … Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas!“, napisao je on na Instagramu.

„Ovako… Upala pluća, stravično kašljanje“, grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: „Temperatura tu i tamo… šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar… onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom.“

„Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem… ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve porijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje koelge iz žirija iz ‘Zvezde Granda’, Popoviću hvala ti. Preživceću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće“, zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top