Ana Ivanović podelila kako izgleda večera njenih sinova i POSVAĐALA pratioce

Printscreen/Instagram

Poznati

Ana Ivanović podelila kako izgleda večera njenih sinova i POSVAĐALA pratioce

Nekadašnja teniserka objavila je fotografiju kojom je otkrila kako se hrani njena porodica i dobila neočekivane komentare.

Ana Ivanović poznata je kao neko ko ume da uživa u zdravoj hrani i često eksperimentiše s interesantnim receptima, a ljubav prema zdravoj i pravilnoj ishrani od najranijih dana usađuje i svojim sinovima Luki i Leonu.

Nakon što je njen suprug Bastijan Švajnštajger nedavno otkrio da Ana i on zajedno spremaju zdrave pljeskavice tokom samoizolacije zbog virusa korona, sada je Ana pokazala kako izgleda obrok namenjen njihovim mališanima.

 

— Mojim dečacima je vreme za večeru. Verujem da je važno rano uspostaviti zdrave navike — napisala je Ana, a tikvice i losos u tanjiru nisu bili po volji svih njenih pratilaca.

Tako su se mogli videti komentari Aninih fanova iz svih krajeva sveta, od kojih neki zameraju teniserki da su porcije premale, a oglasili su se i njeni zemljaci koji su se — očekivano — zabrinuli gde su tu ćevapi, i zašto nema više mesa, a pojedini su išli toliko daleko da su uporedili hranu sa zatvorskim porcijama i sl. Ipak, veći je broj onih koji su pohvalili našu sportistkinju zbog toga što se trudi da njeni mališani imaju zdrav način života.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top