MOGU LI RODŽER I MIRKA OVO? Novak i Jelena Đoković pokrenuli su novi Instagram IZAZOV — i malo ko će se usuditi!

Printscreen/Instagram

Poznati

MOGU LI RODŽER I MIRKA OVO? Novak i Jelena Đoković pokrenuli su novi Instagram IZAZOV — i malo ko će se usuditi!

Srpski teniser i njegova supruga izveli su nešto neverovatno, a potom izazvali brojne slavne sportiste i njihove supruge da pokušaju isto

Otkako je počela pandemija virusa korona i većina ostaje kod kuće bi sprečila brzo širenje virusa, mnoge zvezde vreme provode u svoja četiri zida, pa smo proteklih sedmica imali priliku da vidimo kako odgovaraju na interesantne Instagram izazove.

Naš teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena rešili su da i sami pokrenu jednu takvu igru, s tom što je teško da će mnogo poznatih ličnosti uspeti da odgovori na njihov izazov.

Poznati par je, naime, objavio snimak u kojem je pozvao Rodžera Federera i njegovu suprugu Mirku, Kristijana Ronalda s verenicom Georginom, Nadala sa suprugom Siskom, Ivanu Španović s dečkom i mnoge druge da izvedu složenu joga-pozu!

Novak i Jelena otkrili su da su snimali desetak puta jer im deca i ljubimci stalno trčkaraju kroz kuću i iskoristili ovu priliku da svima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru čestitaju praznik i istakli da iščekuju proslavu Uskrsa po julijanskom sledećeg vikenda.

Evo kakav su zadatak Novak i Jelena svima postavili.

View this post on Instagram

Happy Easter everyone! Awaiting our Orthodox Christian Easter to arrive with plenty of time for new challenges 🤔… @jelenadjokovicndf and I decided to challenge you guys and our @novakfoundation community to try this acro yoga position this week with a partner- spouse, kids, roommate, sibling, parents, coach, whoever you’re staying at home with that‘s up for it 😏😬🤪 Keep your cores strong and your backs safe. Show us what you’ve got 💪🏼 @rogerfederer @rafaelnadal @stefanostsitsipas98 @medwed33 @karenkhachanov @fabiofogna @cristiano @leomessi @_rl9 @ivanaspanovic @willsmith @stanwawrinka85 @andymurray @nemanjamatic @lukamodric10 @giannis_an34 @kingjames @tombrady @lukadoncic @boban @simonebiles @aleksandar.atanasijevic__14 @thehughjackman @iamgaelmonfils @matberrettini @andriyshevchenko @paulpogba @usainbolt👏🏼👏🏼 – Srećan Uskrs svima koji danas slave. U iščekivanju pravoslavnog Uskrsa Jelena i ja smo odlučili da vas pozovemo da probate Joga akrobaciju u paru sa partnerom,detetom,roditeljem ili sa kim god provodite vreme 🤗 Malo kućne aktivnosti neće škoditi. A verujem da će vam biti zabavno 😃 #acroyoga #healthyathome #happyeaster #nolefam #NDFacroyogachallenge

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top