Sećate li se u kojoj smo još seriji gledali Milu iz „Igre sudbine“?

Printscreen/Instagram

Poznati

Sećate li se u kojoj smo još seriji gledali Milu iz „Igre sudbine“?

Lepu glumicu Olju Lević, koja igra u jednoj od trenutno najpopularnijih serija na našim malim ekranima, gledali smo u više uloga, ali je jedna već privukla mnogo pažnje

Serija „Igra sudbine“ sve je popularnija, a među glumicama o kojima se zbog nje priča svakako je prelepa Olja Lević.

Ova tridesetogodišnja lepotica već iza sebe ima bogatu karijeru, a u njenoj biografiji su uloge u serijama „Šifra Despot“, „Žigosani u reketu“, „Urgentni centar“, a veoma je zapažena u pozorištu, gde je igrala u predstavama „Iza rešetaka“, „Udes Kadmovića svijeh“, „San letnje noći“…

Ipak, pre „Igre sudbine“ najviše pažnje je privukla ulogom u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, gde je glumila lik Zorice. Na nagovor Milije Vukovića, legende Kruševačkog pozorišta, prijavila se na audiciju za ulogu u ovoj seriji, a zahvaljujući svom talentu i prirodnoj lepoti lako je dobila ulogu devojke čuvenoj sina Dragana, kojeg je igrao Nenad Okanović.

– Posle kraćeg razgovora sa Radošem, fotografisali su me i rekli da će mi se javiti. Posle dva meseca, kada sam već izgubila nadu, zazvonio mi je telefon i pozvali su me na probno snimanje. Bila sam presrećna. Rekli su mi da me „kamera voli“, a sledeći put sam došla kako bi videli da li se „slažem“ uz sina Dragana. Tek tada mi je saopšteno da sam definitivno prošla – otkrila je Olja tokom snimanja sada već čuvene serije.

Ona je tada otkrila i da je imala pozitivnu tremu.

– Kada sam radila svoju prvu scenu, svi su mi aplaudirali i čestitali, jer mi je to bila i prva snimljena scena u životu. Pomagali su mi svi, najviše Radoš i Nenad. Svi su divni prema meni, cela ekipa je kao jedna velika porodica i veoma sam im zahvalna – ispričala je.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top