Sin Goce Božinovske ODLEPIO za Bojanom Rodić: „OŽENIĆU JE“

Printscreen/Instagram

Poznati

Sin Goce Božinovske ODLEPIO za Bojanom Rodić: „OŽENIĆU JE“

Već danima unazad mediji pišu o novoj izabranici Mirka Šijana Bojani Rodić, svastici Veljka Ražnatovića koja je veliku pažnju privukla na venčanju sestre Bogdane, čijoj će bebi uskoro postati tetka. Sin pevačice Goce Božinovske dugo se nije oglašavao javno, a sada je otkrio da je zaljubljen u Bojanu Rodić i da ne postoji stvar koju ne bi uradio za nju.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on

„Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri“, rekao je za Srpski telegraf.

Mirko Šijan je istakao da je Bojana uzbuđena što će postati tetka.

„Pa ne postaje samo Bojana tetka nego i ja teča. Ona je mnogo uzbuđena i svi željno iščekuju malog Željka. Bliži se termin Bogdaninog porođaja i svi se slažu da je Veljkova žena sjajna. Verujemo da će biti dobra mama, s obzirom na to kako je požrtvovana. Sa Bojanom svaki dan obilazim bebi-prodavnice i gledamo šta sve treba da uzmemo. Moramo biti spremi, odbrojavanje je počelo.“

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top