Šta najlepše žene sveta čine zarad lepote?

instagram/Printscreen

Lepota i zdravlje

Šta najlepše žene sveta čine zarad lepote?

Važe za najlepše žene sveta, koje izgledom izazivaju talase oduševljenja, ali one za lepotu dosta toga čine.

Sidni Kraford

Sindi Kraford redovno trenira, već više 20 godina. Redovno spava, ne puši, ne odlazi u krevet našminkana, a iz kuće ne izlazi bez kremom sa zaštitnim faktorom.

Kaže da je rezultate nege u tridesetim videla u svojim četrdesetim i pedesetim. Njen trik je i da pre pranja na kosu stavi hidratnu masku. Sindi ima vojnički režim nege, ali joj se trud isplatio.

Hale Beri

View this post on Instagram

Today‘s #FitnessFriday is EXTRA special: Not only because I’m talking about one of my favorite cardio workouts with @womenshealthmag (check today’s article to learn more ♥️), but because @respin and I are giving a curated selection of products from the #RespinByHalleBerry collection to one lucky winner! Here’s what you need to do: ⁣ 1.  Follow @respin on instagram ⁣ 2. Subscribe to the rē•spin app⁣ 3. Upload a 30 second video of you doing your favorite cardio workout to our app’s chat section with the hashtag #RespinYourBurn ⁣ ⁣ Check @respin now or click the link in bio for more info and the complete list of rules. Can't wait to see what you guys come up with!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Hale Beri trenira kao profesionalac.

Elizabet Harli

Elizabet Harli sledi savete Džoan Kolins koji se svode na višednevno nanošenje hidratantnih krema i krema za predeo oko očiju.

Helena Kristensen

Ona svakodnevno na kožu stavlja losion za lice, serum i hidratantnu kremu. I to nije sve, dok čisti kuću, na lice stavi i hranljivu masku. Nega pre svega, to je njen moto.

Gvinet Paltrou

Možete pomisliti lako je njima, kada imaju i vremena i novca da vode računa o sebi, ali imajte na umu da trikovi ovih poznatih dama nisu komplikovani ni skupi, a da vremena za sebe morate da pronađete.

Tako Gvinet Paltrou svake večeri izdvoji pola sata za slanu kupku koja joj pomaže da se oslobodi stresa, a zna se da je stres veliki neprijatelj lepote.

Miranda Ker

Miranda Ker vodi računa o svakom deli svog tela, pa iz dana u dan radi piling kože, trenira gde god stigne jer dnevnu dozu vežbi sebi mora da obezbedi i ne mrzi je da priprema zeleni đus, koji sadrži krastavce, celer, limun, kelj i aloe veru.

Adrijana Lima

Divite se zategnutom telu Adrijane Lime, ali ona trenira na najvišem niovu.

„Volim intezivan trening. Volim dobro da se preznojim. Volim preskakanje konopca. Ovo je zapravo sjajna stvar jer gotovo da ne zauzima mesto. Stavite u torbu i možete ga koristiti gde god. Moja rutina je obično: 10 minuta minimum preskakanja konopca; 35 minuta trčanja. Ponekad se dešava da preskačem konopac i po sat vremena. A da ne pričamo o tome da možete sagoreti blizu 1000 kalorija!“.

Da li biste vi sve ovo radile za dobar izgled?

IZVOR: zena.blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

To Top