Šta sve jedan ženski telefon mora da ima

Lifestyle

Šta sve jedan ženski telefon mora da ima

Da li ste se pitali šta je sve ono što jedan ženski telefon mora da ima? Da li je u pitanju brzina koja podrazumeva odličan procesor? Ili je važnije da uređaj poseduje dovoljno memorije? Da li su ženama podjednako bitne karakteristike jednog pametnog telefona kao što je to slučaj kod muškaraca?

Mobilni telefon je u 21. veku ljudima širom sveta postao praktično zamena za sve, pa ga tako i žene koriste umesto fotoaparata, savete za kuvanje traže online, a uz nekoliko ”skrolova” sada mogu i da čitaju knjige preko svog mobilnog.

Upravo zbog brojnih mogućnosti telefona na koje su se navikle, ali i zbog estetskih standarda, postoji nekoliko neophodnih karakteristika koje mnoge žene očekuju od svog telefona, a evo o kojima je reč.

#1 Maske za telefon su apsolutni hit kod žena
Mnoge pripadnice lepšeg pola svoj mobilni telefon doživljavaju kao pravi modni detalj. Iz tog razloga, nabavljaju raznobojne maske za telefon kako bi mogle da ih kombinuju u u skladu sa trenutnim outfit-om.

Raznobojne maske, sa najrazličitijim motivima i dezenima su apsolutni broj 1 kod žena koje obožavaju modu. One su postale toliko popularne da je retkost videti jedan ženski telefon bez neke interesantne maske.

Posebno su popularne maske sa omiljenim životinjama, likovima iz serija, crtanih i igranih filmova, kao i one koje sadrže efektne citate sa kojima se žene identifikuju i koji su ostavili ogroman utisak na njih.

Pored toga što daju poseban šmek i živopisnost mobilnim telefonima, maske su odlična zaštita u cilju sprečavanja grebanja telefona i sličnih oštećenja.

#2 Odlična kamera je neophodna stvar
Gotovo da ne postoji žena na ovom svetu kojoj odlična prednja kamera za selfie nije prioritet. Uostalom, zato je verovatno i kupila određeni telefon. To je najvažnija karakteristika koju žene gledaju kada kupuju mobilni.

Mnoge se čak ni ne osvrnu na većinu ostalih karakteristika, već isključivo biraju onaj telefon koji ima vrhunsku kameru koja će da pravi fenomenalne fotografije u visokoj rezoluciji.

Osim prednje kamere, žene takođe pridaju veliki značaj i zadnjoj kameri koja je skoro podjednako važna jer će, osim selfie fotografija takođe praviti prava mala “umetnička dela” za društvene mreže.

#3 Aplikacije za obradu fotografija su neizostavan deo
Postoji jedno prećutno pravilo kod mnogih žena, a ono glasi: “Ništa bez filtera za obradu fotografija!” U ovu kategoriju spadaju i one aplikacije koje sređuju fotografije do te mere da one mogu da izađu u bilo kom svetskom časopisu.

Aplikacije za obradu fotografija su još jedan neizostavni deo skoro svakog ženskog telefona. One su u stanju da potpuno ulepšaju svaki delić jedne fotografije i da isprave sve nesavršenosti koje se tako vešto izbegavaju na društvenim mrežama.

Žene su čak i razvile veštinu kako srediti fotografiju, a da ona deluje potpuno prirodno. Čak su i mnoge spontane fotografije koje deluju opušteno i nonšalantno pažljivo iscenirane i ponovljene bezbroj puta kako bi se napravila ona koja je idealna za deljenje sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

#4 Izdrživa baterija za telefon je imperativ
Da žene ne doživljavaju svoje mobilne telefone isključivo kao modne detalje, pokazuje i činjenica da one gotovo žive na Instagramu, često slušaju muziku i modne savete na youtube-u, gotovo svakog sata se dopisuju preko viber-a i whatsup-a, koriste snapchat, a odnedavno vise i na tik-tok-u, itd.

Svaka od tih aplikacija i te kako troši bateriju telefona, a s obzirom da je telefon uređaj bez koga je teško zamisliti da je duže od sat vremena van našeg domašaja, jako je važno da baterija telefona bude kvalitetna i izdržljiva.

Da ne spominjemo da mnoge žene još uvek nisu razvile naviku da nose punjače sa sobom i zato se često dešava da im je baterija konstantno na izmaku.

#5 Odličan zvučnik za slušanje muzike je obavezan
Osim što je adekvatna zamena za fotoaparat, mobilni telefon je i sredstvo putem koga se najviše sluša muzika. Zato je odličan i kvalitetan zvučnik još jedna izuzetno bitna stvar kod svakog ženskog telefona.

Postoje telefoni sa audio čipovima i zvučnicima koji savršeno reprodukuju zvuk. Pored zvučnika koji su sastavni deo svih mobilnih telefona, sve su popularniji i bluetooth zvučnici koji su omiljena stvar na izletima, druženjima i putovanjima.

#6 Veliki ekran za bolju preglednost je uvek pun pogodak
Kako bi imale bolju preglednost i savršen vizuelni doživljaj, mnoge žene preferiraju velike ekrane na svojim pametnim telefonima. Obrada najsitnijih detalja na fotografijama, gledanje make-up tutorijala i kulinarskih recepata nije ista na malim i velikim ekranima.

Kako su mobilni danas mali računari koji zamenjuju praktično sve, veliki ekran je savršen za preglednije surfovanje internetom, čitanje raznih foruma, knjiga i online časopisa.

#7 Savršen dizajn telefona je veoma bitna stavka
Osim velikog ekrana, ono što jedan ženski telefon prosto mora da poseduje jeste savršen dizajn koji će svima biti prijatan za oko. Zahvaljujući dizajnu, neke žene mogu da okarakterišu da li je telefon više “muški” ili “ženski”.

Čak i da pronađu telefon sa svim idealnim karakteristikama po jeftinoj ceni, žene su u stanju da ne kupe telefon ukoliko im se sam dizajn ne dopada ili im ne odgovara iz nekog razloga.

#8 Ništa bez ogromne memorije
Od kada su se pojavili pametni telefoni, žene skoro i da ne pale svoje kompjutere kod kuće. Prečesto slikanje, skrinšotovanje fotografija, skidanje muzike i videa veoma velikom brzinom zauzimaju raspoloživu memoriju telefona.

Pored više stotina fotografija, u telefonu se nalaze i aplikacije za društvene mreže, komunikaciju, prepoznavanje pesama, učenje jezika, program treniranja, sređivanje fotografija, praćenje ciklusa, igranje igrica. Sve ove stavke takođe zauzimaju ogroman deo memorije telefona što dodatno usporava funkcionalnost i brzinu samog uređaja, a preopterećena memorija takođe može izazvati i kvar na telefonu koji je potrebno otkloniti u servisu.

Ipak, rešenje uvek postoji! Ukoliko se dešava da ni interna memorija nije dovoljno velika, tu su memorijske kartice za telefon koje omogućavaju dodatni prostor za skladištenje podataka.

Ženski telefon kao najbolji lični asistent
Ženski telefon je pravi, mali lični asistent koji ima odgovore na sva njihova pitanja i koji im služi kao idealan prozor u svet. Ukoliko su njima bitne karakteristike na mestu, žene će prosto uživati u svakodnevnom korišćenju telefona.

Ipak, ono što je zaista ženama bitno kod telefona je isključivo individualna stvar. Neke ne koriste društvene mreže i ne vole mnogo da se fotografišu, dok nekima mobilni telefon služi samo kao sredstvo komunikacije i dobre konekcije sa internetom.

Procenite same koje karakteristike su vam prioritetne i shodno tome birajte vaše nove, omiljene asistente! Srećno u odabiru!

Izvor: Zenskikutak.rs/D.A

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top