Ovo su najpromiskuitetniji znaci Zodijaka: Prevariće vas dok trepnete!

pixabay.com

Ljubav i seks

Ovo su najpromiskuitetniji znaci Zodijaka: Prevariće vas dok trepnete!

Neki znakovi vole dodatno da začine život – posebno u spavaćoj sobi. Kada su u pitanju njihovi partneri oni kvalitet traže u kvantitetu…

To ih ne čini preljubnicima već velikim ljubiteljima se**a.

Blizanci

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu. Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje se**ualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Škorpija

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja sinonim za s**s. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, s**s je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim iskustvima koje smatra vrstom sporta.

Strelac

Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može da pozove u svako doba.

Ribe

Ribe žive za male izlete, a s**s može da bude jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za se**om.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top