Dejvid Bekam je tako romantično čestitao Viktoriji 21. godišnjicu braka

Poznati

Dejvid Bekam je tako romantično čestitao Viktoriji 21. godišnjicu braka

Supružnici Bekam proslavili su danas 21. godišnjicu braka, a tom prilikom su si međusobno uputili javne čestitke

Dok se David prisetio trenutka u kojem je znao da Viktoria ona prava, modna dizajnerka se nije mogla načuditi da je već toliko bračnog staža iza njih

Njihovom braku nisi naštetili ni mnogobrojni natpisi o neveri, a svoj su zavet ljubavi obnovili i na tajnoj ceremoniji pre tri godine

Dejvid i Viktoria Bekam danas su proslavili 21. godišnjicu braka, a tom prilikom proslavljeni fudbaler je svojoj supruzi putem društvenim mreža preneo dirljivu poruku.

Dejvid je na svom Instagramu postavio kratki video sastavljen od fotografija nastalih tokom dve decenije njihovog braka. Spomenutu objavu popratio je opisom: „Pre otprilike 23 godine, sedeo sam u sobi s Garyjem Nevilleom i Spice Girls su bile na televiziji, a ja sam se okrenuo prema njemu i rekao ‘ohhh, sviđa mi se ova u crnom kostimu mačke’, ko bi pomislio da ćemo svih ovih godina kasnije proslaviti 21. godišnjicu braka i imati četvero najlepše i savršene dece“. Na samom kraju objave supruzi je izrazio ljubav te joj se zahvalio na svim zajedničkim godinama.

 

Priliku da se javno zahvali svom suprugu nije propustili ni Viktoria koja se takođe odlučila na svom Instagramu objaviti kratki video sastavljen od zajedničkih fotografija. „Sretna godišnjice Dejvide. Ne mogu verovati da je prošla 21 godina od kada smo izrekli ‘sudbonodno da’. Četvero dece, četiri psa, mnoštvo smeha i volim te svakoga dana sve više“, stoji u njenoj objavi.

Zlatni par

Podsetimo, supružnici Bekam brak su sklopili na današnji dan 1999. godine u dvorcu Luttrellstown smeštenom nedaleko od Dublina. Viktoria je tada zablistala u beloj balskoj venčanici čiji je dizajn potpisala slavna dizajnerka Vera Wang, dok se Dejvid takođe odlučio na belo odelo. Modna usklađenost nije bila rezervisana samo za obred, već su se i na večernjem slavlju tada novopečeni supružnici pojavili u ljubičastim odevnim kombinacijama.

Dve decenije ljubavi

Njihova svadba održana je četiri meseca od rođenja njihovog prvorođenog sina Brooklyna, a u braku su dobili još troje dece – sinove Romea i Cruza te kćerkicu Harper. Zanimljivo, upravo je spomenuti fudbaler Gary Neville bio Davidov kum, a dvojac je blisko prijateljstvo nastavio gajiti i kada su prestali biti suigrači u Manchester Unitedu.

Uprkos tome što se u medijima neretko piše kako je njihov brak na klimavim nogama, Bekamovi su uspešno prebrodili sve trzavice pa i medijski eksponiranu aferu s Dejvidovom ljubavnicom Rebeccom Loose. Štaviše, supružnici su pre tri godine na privatnoj ceremoniji obnovili svoje bračne zavete.

Miss7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top