Ella Dvornik ponovo trudna?

Poznati

Ella Dvornik ponovo trudna?

Jedna od najpopularnijih blogerki, 29-godišnja Ella Dvornik, uživa u porodičnom životu sa suprugom Charlesom i kćerkicama, dvogodišnjom Balie Dee te malenom Lumi Wren koja je na svet stigla u februaru.

S obzirom na to da gotovo svakodnevno na društvenim mrežama deli detalje iz svoje svakodnevice, nije čudo da svaka njena objava ‘zaradi’ veliki broj komentara, među kojima se nađu i brojne kritike.

No, ovog se puta jedna pratiteljka zapitala – je li Ella ponovno trudna.

View this post on Instagram

Volim kad neke glupe spontane fotke postanu tradicija. 2017. Kad sam bila trudna s Balie mama i ja smo lezale na krevetu i komentirale kako ce nam iduce godine doci malena Pikulica na svijet. I ovjekovjecile smo taj razgovor u krevetu fotografijom nasih nogu. Iduce godine nam je skocila ta uspomena na news feedu i ja sam rekla mami : “ajmo fotkat sad Balie a da smo u istoj pozi”… i tako je krenulo. 2019. Nam je opet skocila uspomena i opet smo se tako fotkale, ali ono sto nismo znale je da sam ja bila svega par dana trudna na toj fotki s Lumi. I eto neki dan nas opet podsjeti, pa reko… ajmo nastaviti ovako svake godine. Mozda jednog dana i moja unucad bude bila na tim fotkama koje okinemo svake godine u isto vrijeme 🙂 a nisu nikakve profi, ali pricaju pricu @danijeladvornik

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Na Instagramu je, naime, blogerka objavila simpatičan set fotografija s majkom, 53-godišnjom Danijelom Dvornik te svojim devojčicama, Balie i Lumi. ‘Volim kad neke glupe spontane fotke postanu tradicija. 2017. kad sam bila trudna s Balie mama i ja smo ležale na krevetu i komentarisale kako će nam iduće godine doći malena Pikulica na svet’, započela je Ella svoju objavu.

‘I ovjekovječile smo taj razgovor u krevetu fotografijom naših nogu. Iduće godine nam je skočila ta uspomena na news feedu i ja sam rekla mami: ‘hajdemo fotkati sad Balie, a da smo u istoj pozi’… I tako je krenulo. 2019. nam je opet skočila uspomena i opet smo se tako fotkale, ali ono što nismo znale je da sam ja bila svega par dana trudna na toj fotki s Lumi. I eto, neki dan nas opet podsjeti, pa reko’… hajdemo nastaviti ovako svake godine. Možda jednog dana i moja unučad bude bila na tim fotkama koje okinemo svake godine u isto vrijeme. Nisu nisu nikakve profi, ali pričaju priču’, poručila je Ella, a komentari su se, očekivano, odmah počeli nizati.

‘Vi ste meni super’, ‘ja na prvu gledam, ne čitam i ne vjerujem kako Charles ima izdepilirane noge’, ‘ove fotografije su poanta svega’, ‘Hvala ti što s nama dijeliš ovako lijepe i pozitivne stvari. Ljepšu djecu nisam vidjela, da su ti žive i zdrave, i majka kao ti treba imati što više djece’, neki su od brojnih pozitivnih komentara. Ipak, jedna se pratiteljica zapitala ima li objavljena fotografija i neku skrivenu simboliku. ‘Da možda sad opet nisi trudna… Pa da se tradicija opet nastavi…’, poručila joj je obožavateljica.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top