Džesika Bil i Džastin Timberlejk – postupak zbog kog je javnost zanemela

Printscreen/Instagram

Poznati

Džesika Bil i Džastin Timberlejk – postupak zbog kog je javnost zanemela

Tajna je izašla na videlo, a poznati par nikad nije bio srećniji

Džesika Bil i Džastin Timberlejk šokirali su javnost. Naime, Džesika je bila u blagoslovenom stanju, što je uspešno skrivala od javnosti. Popularni par dobio je još jednog sina, kome se najviše obradovao petogodišnji brat Sajlas.

Od marta se nisu javno pojavljivali i smatra se da su period izolacije proveli u njihovoj kući u Montani. Što se pojavljivanja na društvenim mrežama tiče, par je pažljivo birao fotografije koje će objaviti, tako da se Džesika gotovo ni na jednoj ne vidi cela.

Rođenje drugog sina dogodilo se osam meseci nakon što je Džastin uslikan u noćnom provodu sa koleginicom sa kojom je radio na novom filmu. Glumac se suprugi javno izvinio zbog tračeva i navoda o preljubi. Tom prilikom Džastin nije nosio burmu i pio je prilično mnogo, a sa koleginicom Ališom Vejnvrajt bio je prilično prisan.

U jednom intervjuu glumac je rekao:

‒ Držim se podalje od tračeva, ali u ovom trenutku osećam potrebu da prokomentarišem nedavne naslove kako bih zaštitio porodicu i ženu koju volim ‒ prenosi „Daily Mail“.

‒ Napravio sam određeni propust u ponašanju, ali, da budemo jasni, ništa se nije desilo između mene i moje koleginice ‒ dodao je.

View this post on Instagram

S03 🍁🍁🍁 @Levis + link in bio

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

‒ Želim da se izvinim svojoj neverovatnoj supruzi na svemu što je prošla. Zaista se trudim da budem najbolji muž i otac i dam dobar primer svom sinu.

Izgleda da mu je Džesika Bil oprostila, pa je koristila situaciju da na društvenim mrežama iskaže koliko je njena ljubav prema suprugu jaka.

Izgleda da je paru zaista bila potrebna distanca od javnosti, ne samo da bi se Džesika u trudnoći osećala sigurno, već i da bi prevazišli krizu i uživali u iskrenoj ljubavi.

Sada su bogatiji za jednog člana porodice, a Džastin i Džesikina mama neprestano su sa njom i pružaju joj neophodnu pomoć oko obojice mališana.

hellomagazin.rs

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top