Milica Todorović se izlečila od korone, ali prošla je kroz MUKOTRPAN PUT

Printscreen/Instagram

Poznati

Milica Todorović se izlečila od korone, ali prošla je kroz MUKOTRPAN PUT

Milica Todorović uradila je dva testa nakon karantina i sada konačno može da se okrene uobičajenim aktivnostima jer je negativna na virus korona. Ipak ističe, iako nije previše brinula tokom izolacije jer je imala lakše simptome virusa, da joj je u svemu najviše pomoglo što je kroz sve prolazila sa Slavicom Ćukteraš.

Milica Todorović

– Slavica i ja se znamo 15 godina, u kontaktu smo bile sve vreme, a poslednjih par godina se intenzivno viđamo i družimo. Kako smo u roku od dva dana saznale da smo pozitivne, odlučile smo da budemo zajedno tih 14 dana, u našem slučaju je to bilo i malo više, jer nam je bilo mnogo lakše da sve ovo preguramo zajedno. Moja mama Jasmina je takođe bila sa nama tokom karantina, jer je ona došla iz Kruševca na par dana da bude sa mnom, ali eto, zadesila nas je korona. Slavica i ja smo bile pozitivne, mama nije. Odnosno test joj je bio negativan, ali mi sumnjamo da je i ona imala koronu – objašnjava Milica za „Blic”, i ističe da su i kada im je bilo fizički loše pronalazile način za smeh i razonodu:

– Kada smo imale snage, što je bilo retko, jer su nas temperature potpuno iscrple, mi smo to koristile da se smejemo i da bar na taj način olakšamo jedna drugoj. Uglavnom smo spavale jer vas konstantna temperatura potpuno iscrpi, ali smo igrale društvene igre, gledale serije, sećale se dogodovština sa putovanja, pričale s prijateljima putem videla i tako je sve bilo lakše podneti.

Pevačica ističe da su se ona i Slavica super slagale sa njenom mamom Jasminom tokom celog karantina. Dok je bila u izolaciji pevačica je bacila oko na ovog glumca, a o čemu radi pogledajte na ovom linku.

– Odlično smo se slagale. Jasmina je zanimljivija od svih nas zajedno, tako da je nama bilo super što je i ona tu da nam pomogne – priča Todorovićeva, koja ne krije da su uglavnom naručivale hranu jer su bile iscrpljene za bilo kakvu vrstu kućnih poslova, pa i za kuvanje:

– Živele smo na infuziji nekoliko dana, tako da se slabo jelo, ali smo uglavnom i poručivale hranu, beskontaktno, gde kurir ostavi ispred vrata dostavu, ode, pa je mi pokupimo. Ono što se pravilo u stanu je spremala Jasmina. Lagana jela, vitaminske salate i slično. Čistile smo sve zajedno, jednostavno nije nam ništa bio problem osim temperature, malaksalosti i bolova u glavi.

Milica takođe tvrdi da nije bila previše uplašena tokom borbe sa Covidom 19, ali da i dalje strogo vodi računa o svim epidemiološkim merama.

– Pozitivac sam i nikada nemam crne misli. Jednostavno biće onako kako Bog namesti, verujem u to. Nisam imala upalu pluća, pa samim tim nisam ni paničila zbog toga, samo sam jedva čekala da sve prođe jer je iscrpljujuće da skoro tri nedelje samo ležite u krevetu, merite temperaturu, primate infuziju i tako dalje. Ali, hvala bogu, sve se završilo. I ovim putem bih volela da apelujem na sve ljude da se čuvaju, jer koliko god da izgleda da je jednostavno i ne tako strašno, nije baš tako.

Inače, Milica je ispričala i koji ju je trenutak potpuno slomio:

– Visoka temperatura, glavobolja, malaskalost. Strašno mi je bilo što sam u covid centrima gledala sve one ljude koji dolaze kada sam išla iz bolnice u bolnicu na analize. Tada me je jedino i obuzeo strah jer sam gledala da mnogo ljudi dolazi dok sam čekala red. Počela sam da plačem od nemoći.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top