Koga zanima: 10 stvari koje magično odbijaju muškarce :-)

pixabay.com

Ljubav i seks

Koga zanima: 10 stvari koje magično odbijaju muškarce :-)

Ako imate nešto reći, recite to već jednom i recite na način da vas osoba nasuprot sluša. Ne morate zanovetati, cviliti i žaliti se. Poznato je kako je konstantno zanovetanje stvar koja muškarce najviše nervira (važi u svim odnosima)

Već se odavno zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje žene rade. Čak i da ste najlepša i najpametnija žena na svetu, postoje neke stvari koje muškarci jednostavno ne mogu podneti.

Štoviše, određene stvari ih odbijaju. Donosimo deset najčešćih.

Preterani feminizam

Ovo se odnosi na žene koje misle da su žene jedine koje pate i da su muškarci krivi za to. I ne, ne govorimo o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu.

Pričamo o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utiču na druge žene da isto razmišljaju o jačem polu. To su žene koje misle da su žene bolje od muškaraca, umesto da ih tretiraju sebi ravnima.

Opsednutost karijerom

Ne, ne govorimo o ženama koje svoju karijeru shvataju ozbiljno. Zapravo, muškarci vole i poštuju takve žene.

Pričamo o ženama koje su opsednute radoholičarke i koje nemaju drugi život osim svoje kancelarije i položaj u firmi.

Zloba

Čak i da izgledate kao Miss sveta, ako ste “rospija” i zlonamerni, bićete odbojni muškarcima. Muškarci više vole žene koje su jednostavne i drage.

Žene koje su zle prema ljudima oko sebe, retko imaju udvarače.

Pretvaranje

Pokušajte biti neko drugi i muškarac će bežati kilometrima od vas sledeći put kada vas slučajno vidi. Muškarci vole žene koje su svoje. Žena koja pokušava imitirati nekog drugog samo dokazuje da nema dovoljno materijala da se sama dokaže.

Uostalom, pretpostavka je i da su takve žene nesigurne. Žene “lažnjaci” se sviđaju… – nikome!

Neurednost

Ne morate izgledati kao seks simbol da bi se dopali muškarcima. Oni imaju tendenciju da im se svesno ili nesvesno sviđaju žene koje su reprezentativne i vode računa o sebi i svom izgledu.

Dakle, žene koje se ne brinu o svojoj higijeni, imaju neurednu odeću, kosu i nokte ili neugodan miris (!!!) će uvek biti odbojne muškarcima. Ali, to već odavno znamo.

Neprestana priča

Muškarci vole žene koje su dobri “slušatelji”. Kao što žene vole pričati, tako vole i muškarci. Radi se samo o tome da oni više vole pričati s osobama koje su im bliske. Međutim, ako mu žena ne da priliku da priča, on će osećati da ga ona guši.

Muškarci percipiraju žene koje neprestano pričaju i od kojih ne mogu doći do reči kao osobe kojima je stalo samo do samih sebe.

Preterana posesivnost

Svima se sviđa osećaj da su voljeni i da se neko brine za njih. Međutim, ako se ponašate kao da posedujete muškarca i ako ste ljubomorni svaki put kada on priča s nekom drugom ženom, to samo pokazuje koliko ste nesigurni u sebe.

Nijednom muškarcu se ne sviđa takvo ponašanje. Jednom će mu biti dosta ispada.

Konstantno zanovetanje

Ako imate nešto reći, recite to već jednom i recite na način da vas osoba nasuprot sluša. Ne morate zanovetati, cviliti i žaliti se.

Konstantno zanovetanje je stvar koja muškarce najviše nervira.

Negativnost

Svako voli pored sebe imati osobu koja je opuštena i pozitivna. Osoba koja se stalno žali na nešto i plače je ništa više nego slabić. A slabići nisu privlačni.

Zašto bi muškarac želio biti sa ženom koja ga stalno “spušta” svojim problemima? Svako će radije biti s nekim ko ga, uglavnom, uzdiže i čini sretnim.

Nepoštovanje

Ovo se odnosi na muškarce, kao i na sve osobe i stvari koje su vezane za njih. Nijedan muškarac neće tolerisati ženu koja ne poštuje stvari koje njemu nešto znače. Ovo se odnosi na njegovu porodicu, prijatelje pa čak i hobije.

Žena koja prihvaća i poštuje muškarca onakvog kakav je samo dokazuje koliko je zrela i koliko ima razumevanja. Međutim, žena koja ne poštuje muškarca dokazuje sasvim suprotno.

minimagazin.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top