„DA MI JE BILO DOBRO S NJIM, NE BIH SE VRATILA U SRBIJU“: Tanja Savić prvi put otvoreno o svom braku

instagram/Printscreen

Poznati

„DA MI JE BILO DOBRO S NJIM, NE BIH SE VRATILA U SRBIJU“: Tanja Savić prvi put otvoreno o svom braku

Popularna pevačica proživljava pakao jer je njen suprug odveo njihove sinove u Australiju bez njenog znanja, a ona, kao državljanin Srbije, ne može da pođe za njima

Tanja Savić prolazi kroz dramu otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo sinove u Australiju. Najavila je da će zatražiti razvod braka i priznala da je alarmirala policiju i u Srbiji i u Australiji, a sada je iznela još detalja iz njenog odnosa sa suprugom.

– Moram da se borim za svoju decu. Meni da je bilo dobro sa njim, ne bih se vratila u Srbiju. Davala sam mu šanse, ali više ne mogu – rekla je Tanja Savić, koja je potresena zbog ove situacije.

– On je decu odveo bez mog znanja. Bili su kod mene za vikend, pa sam ih predala Dušanu, koji je rekao da će mi ih vratiti za Vaskrs. Ja sam farbala jaja, sve sam spremila i zvala ga u sredu, bio je nedostupan. Dva dana sam pokušavala da ga dobijem. Onda sam prijavila policiji – dodala je ona za Kurir.

– Deca su odvedena bez mog znanja, ne znam čiji je propust to što su ga pustili da pređe granicu bez mog odobrenja, ali nečiji jeste – zaključila je pevačica.

Savićeva je do pre nekoliko dana komunicirala sa sinovima, ali joj je, kako je navela, sada i to onemogućeno.

KURIR 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top