Novi detalji sukoba Tanje Savić i njenog supruga Dušana

Printscreen/Instagram

Poznati

Novi detalji sukoba Tanje Savić i njenog supruga Dušana

Pevačica navodno svoje planove drži u tajnosti jer je svesna da njen suprug i u Australiji prati srpske medije

Pevačica Tanja Savić mesecima tuguje nakon što je njen muž Dušan Jovančević sinove Đorđa i Maksima odveo u Australiju. Iako na početku nije želela javno da priča o svemu što joj se desilo, priznala je da svakodnevno pati zbog razdvojenosti, kao i da planira razvod. Kako dalje saznajemo, već je angažovala advokate koji će joj pomoći prvenstveno oko vraćanja dece.

— Dušan je Tanji odneo svu ušteđevinu kada je sa sinovima Maksimom i Đorđem otišao u Australiju. Očekivao je da će ona da poklekne i da će ćutati o svemu kao mnogo puta ranije. Ipak, ona je rešila da se bori! Rekla mi je da je našla advokatski tim za koji se nada da će joj pomoći oko dece, ali i razvoda, već je pričala o prvim koracima i o opcijama koje joj predstoje. Ukoliko je potrebno da ode u Australiju, i na to je spremna, samo da istera pravdu — otkriva naš izvor i dodaje:

— Tanja za sada sve drži u tajnosti jer njen suprug Dušan prati srpske medije i predviđa sve njene dalje korake. Besan je što je iznela istinu u javnost, sada je još rigorozniji po pitanju njenog kontakta sa sinovima. Najviše ga je iznerviralo kada je Tanja javno otkrila da je on u Australiji prijavio kako se ona odrekla dece da bi dobijao socijalnu pomoć koja iznosi 3.000 dolara mesečno. Advokati su uvereni da će Tanja brzo i lako dokazati da to nije tačno, te da je on bez njene dozvole odveo decu. Međutim, dok se proces, koji može dugo da traje, ne završi, mališani će sigurno biti kod njega.

Kako dalje saznajemo, Tanja već danima gotovo da nema način da vidi i čuje sinove.

— Niko od ljudi koje preko Dušana poznaje u Autstraliji joj se ne javlja.

Stupili smo u kontakt sa pevačicom koja nam je kratko poručila da za sada ne želi da se oglašava javno, te da je sva njena pažnja usmerena na decu.

BLIC

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top