Udala se ćerka Miše Janketića, zablistala u prelepoj venčanici! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Udala se ćerka Miše Janketića, zablistala u prelepoj venčanici! (FOTO)

Lepa glumica koja je publiku osvojila ulogama u popularnim serijama „Urgentni centar“ i „Ubice mog oca“ stala na ludi kamen

Glumica Milica Janketić, ćerka pokojnog glumca Miše Janketića izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku sa kojim je pet i po godina u vezi, a koji nosi neobično ime, koje je obično u Srbiji nadimak – Dule.

Lepa glumica i njen sedam godina stariji izabranik potrudili su se da svaki detalj bude savršeno isplaniran, a nakon što su izgovorili zavete, uživali su u veselju i društvu najmilijih.

„Svadbu smo pomerali nekoliko puta jer smo je planirali još pre korone. Na kraju smo odlučili da se venčamo u najužem krugu porodice i prijatelja. Sve vreme je bilo neizvesno, morali smo da odustanemo od prvobitnih zamisli, čak smo bili spremni i da u svakom trenutku otkažemo proslavu – ispričala je Milica.

„Venčanje se, ipak, desilo, a organizovali smo ga zajedno sa porodicama. Nismo brinuli o sporednim stvarima, akcenat smo stavili na sam čin. Prvo smo se venčali u opštini i proslavili sa porodicama. Sledeće nedelje smo se venčali u Vaznesenjskoj crkvi, gde nam je pevao i njihov hor, i tada smo pozvali najbliže prijatelje – dodala je Janketićeva.

„Morali smo da smislimo sve u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom kako bismo ispoštovali sve mere zaštite, ali je, uprkos svemu, sve bilo prelepo i zaista su nam sva očekivanja ispunjena. Nas dvoje smo bili prilično opušteni i super smo se proveli“.

Milica je ovu priliku upriličila prelepom belom venčanicom, koja joj je savršeno pristajala uz njen aristokratski ten i dugu smeđu kosu.

Ceo stajling upotpunila je belim ukrasom za kosu interesantnog dizajina.

Njen suprug ipak odlučio se za nešto suptilniju varijantu, te je za ovu posebnu priliku odabrao sivo odelo, dok je kontrast dobio belom običnom košuljom. Stajling je upotpunio tamnom kravatom.

View this post on Instagram

Cestitam 🥺❤️🌍

A post shared by Milica 🥰 (@milica_janketic_fp) on

Izvor: Gloria.rs

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top