ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI – PSA ILI LICE: Test otkriva puno o vašem karakteru i budućnosti

Printscreen/Pinterest

Lifestyle

ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI – PSA ILI LICE: Test otkriva puno o vašem karakteru i budućnosti

TEST Ličnosti koji otkriva kada će se pojaviti srodna duša i sreća – Šta prvo vidite na slici?

Ovaj zanimljiv test ličnosti analizira vašu percepciju i način na koji sagledate život i tragate za svojom životnom svrhom. Može vam otkriti nešto zanimljivo o vašem karakteru, a vi proceniti da li su rezultati pogodili.

Šta vam je na slici prvo privuklo pažnju – pas ili lice:

1. Pas

Ako ste prvo primetili psa, to znači da imate vešto oko za detalje. Pas je simbol lojalnosti, mira i stabilnosti. To što ste baš njega primetili pokazuje da tragate baš za ovakvim društvom ili partnerom – za osobama koje su odane i spremne da vam istinski uzvrate ljubav. Vi ste mirnas i staložena osobba kojapored sebe želi ljude sa kojima će razmenjivati samo dobru energiju. Cenite poštovanje kao osobinu i to očekujete od drugih.Potreban vam je saputnik sa kojim ćete deliti radost života.

Treba da imate na umu da ne treba požurivati stvari. Pronašli ste unutrašnjiu sreću i treba da budete zadovoljni sobom. Ne brzajte susret sa srodnom dušom, dogodiće se kada zaista bude vreme. Očistite sebe iznutra od loših i potisnutih emocija i oslobođeno koračajte novim putevima života.

2. Lice

ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI - PSA ILI LICE: Test otkriva puno o vašem karakteru  i budućnosti — Srećan život — Stranica 2 od 2 — Lovesensa.rs

Ako ste na slici prvo primetili lice, to znači da uvek posmatrate širu sliku u životu. Kod vas je sve postavljeno na svoje mesto. Shvatili ste kojim ciljevima težite, razumete svoje snove, znate kako da ih ostvarite i verovatno ste već na koraku da to i uradite.

Nije vam presudno materijalno,. već uvek tragate za nekim dubljim smislom. kreativni ste i imate pojačanu intuiciju, pa vam neki glas iznutra pšapuće – Uzmi sve što ti život pruža!

Od života želite više, nešto što se ne može kupiti novcem niti meriti sa materijalnim stvarima.

Pronađite vreme za meditaciju, budite mekši za emocije, dopustite umu d aga ponekad prešlave osećanja – ne dozvolite da vam se srce zaključa. Pustite svoje srce da diše i shvatićete za kojim stvarima tragate.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top