Samo OVA 4 ZNAKA biće imuna na nepredvidivi PLAVI MESEC u Škorpiji

pixabay.com

Lifestyle

Samo OVA 4 ZNAKA biće imuna na nepredvidivi PLAVI MESEC u Škorpiji

4 znaka su imuna na mračni uticaj Plavog Meseca. Da li ste vi jedan od njih

Većini od nas 2020. godina nije bila baš najprijatnija, a nove izazove nam donosi energija Plavog Meseca, piše Lovesensa.

U narednim danima očekuje nas nestabilna i rizična energija Plavog Meseca koji će se pojaviti na nebu 31. oktobra u znaku Škorpije.

Ovo je pravo vreme tza ispitivanje finansijskih pitanja i vašeg ljubavnog života. Intenzitet Sunce vam daje motivaciju i trudi se da se usredsredite na svoje ciljeve.

Ipak, budite na oprezu tokom energije Plavog Meseca, jer je u isto vrme aktivan mračni Uran koji donosi nepredvidive promene.

Međutim, četiri horoskopska znaka ostaju imuna na nepredvidive događaje. Da li ste vi jedan od njih?

Ovan

Vi ste vatreni i brz znak Zodijaka, a Plavi Mesec aktiviraće u vama određene osobine Bika. Podstaći će vas da napravite pauzu i pronađete mogućnost za uzemljenje i realniji pogled na svoj život.

Ambiciozni i često želite da postignete više, uprkos svim okolnostima. Iskoristite ovaj lunarni događaj kao inspiraciju da preuredite svoj život. Usredsredite se na ono što imate i kako to možete iskoristiti za ostvarenje vlastitih ciljeva.

Blizanci

U poslednje vreme ste se osećali umorno i bezvoljno, što možete pripisati energiji retrogradnog Merkura. Puno ste sanjarili, bili zarobljeni u iluziji, ali sada ― obnovite svoju energiju!

Napravite pauzu, posvetite se svojim mislima i sagledajte širu sliku događaja koji su deo vašeg života. Razmislite, koji koraci vas dele do samoostvarenja?

Vaga

Dolaze brojne promene u vaš život, ali najbolje što možete da uradite jeste da prihvatite sve ono što vam se nađe na putu. Plavi Mesec donosi veliku transformaciju zbog koje ćete se na početku osećati izuzetno čudno. Savršeno je vreme da prihvatite sve novo što donosi. Iako vam možda neće na početku doneti dobra osećanja, uskoro ćete razumeti da je to najbolje što Univerzum sada može da vam ponudi.

Strelac

Plavi Mesec nam daje šansu da se oslobodimo usporene energije i to je baš ono što u ovim danima treba da uradimo. Vreme je da prekinete sve toksične veze i odnose. Posvetite se svom unutrašnjem biću, pročistite ga od negativnosti i otvorite srce za nove lepe stvari.

LOVESENSA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top