„Zbog njega sa ROĐENOM SESTROM NISAM PRIČALA godinu dana“

Printscreen

Poznati

„Zbog njega sa ROĐENOM SESTROM NISAM PRIČALA godinu dana“

Tanja Savić ispričala je nove detalje odnosa sa suprugom Dušanom Jovančevićem zbog koga se, kako kaže, svojevremeno posvađala sa rođenom sestrom.

– Uspeo je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi – rekla je Tanja u emisiji „Magazin IN“.

Tanja se u emisiji prisetila i kako je počela njena ljubav sa Dušanom, kog je tada posmatrala kao idealnog muškarca.

– To je bilo prelepo, ja sam mislila da je mene sam Bog pogledao. Ljubav na prvi pogled, ludilo, odmah se osetila hemija, odmah smo pravili decu bukvalno. Sve je bilo idealno, ja nikad nisam doživela takvu ljubav, imala sam 23 godine, mlada i naivna. Mi kad smo se upoznali, to je bilo toliko lepo, ja to ne mogu da opišem, ali shvatila sam da je sve bila iluzija. Ja sam stalno tražila taj naš prvi period veze, ali od toga nema ništa – rekla je pevačica.

Podsetimo, Tanjin muž Dušan Jovančević u aprilu ove godine odveo je njihove sinove Đorđa i Maksima u Australiju, a odnedavno joj brani i da se čuje sa njima.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top