Nekadašnja dadilja dece popularne pevačice odlučila da sve ispriča: Ovako je u braku živela Tanja Savić

Printscreen/Instagram

Poznati

Nekadašnja dadilja dece popularne pevačice odlučila da sve ispriča: Ovako je u braku živela Tanja Savić

Pale su sve maske

U jeku velikog sukoba Tanje Savić sa suprugom Dušanom Jovančevićem, oglasila se i nekadašnja dadilja njihove dece. Dadilja Tanje Savić, koja je neko vreme radila u porodičnoj kući gde je pevačica živela sa decom i suprugom, odlučila je da sve ispriča.

– Tanja bez Dušanove saglasnosti ništa nije smela da uradi. Ugovarao joj je nastupe i vozio je na njih. Uvek je čekao da završi sa tezgom da bi je odvezao kući. Za sve što je htela da uradi morala je njega da pita – počela je M.S. priču.

Ona je navela da je pevačica morala da radi ono što joj suprug kaže i skoro nigde nije izlazila, osim na zakazane nastupe.

– Dušan je Tanji govorio čak i šta da obuče kada bi išla da peva. Bukvalno nije smela da pisne od njega. Sedela je u kući i pazila na decu dok je on non-stop negde izlazio. Tanja je bila ta koja je deci volela da ispuni sve želje, a Dušan je bio baš strog – ispričala je dadilja Tanje Savić za dnevni list “Informer”.

Osim toga, nekadašnja dadilja njihovih sinova tvrdi da su je pevačica i njen suprug obilno plaćali, ali da nikada više u životu ne bi sarađivala sa njima.

– Dušan je bio veoma prepotentan, a i prema meni je umeo da bude neprijatan. Lepo su me plaćali, ali nema tih para za koje bih čuvala tu decu jer su bila mnogo nemirna. Zato se i nisam dugo zadržala kod njih – zaključila je nedašnja dadilja dece Tanje Savić.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top