Muškarca u ovom znaku je teško osvojiti, a još teže zadržati

pixabay.com

Ljubav i seks

Muškarca u ovom znaku je teško osvojiti, a još teže zadržati

Oni su tako posebni kada je ljubav u pitanju…

Ako ste zaljubljeni u muškarca koji je rođen u znaku Device, ne znamo da li da vam čestitamo na izboru ili da vam preventivno ponudimo rame za plakanje ako ste po prirodi previše romantični. Jer, muškarac Devica je sklon da razdvoji aspekte svog života, što „drugoj polovini“ otežava da sazna da li misli na nju kad nisu zajedno ili ga je baš briga.

Muškarci Device su praktični i pragmatični. Dakle, čak i ako je ludo zaljubljen u vas, postoji šansa da se toliko optereti poslom da zaboravi da vas pozove na kraju dana.

Nije nemoguće naterati muškarca Devicu da oseti čežnju za vama, ali to ponekad može da bude „krupan zalogaj“.

Evo šta bi trebalo da uradite da se vašoj muškoj Devici non-stop budete u mislima.

1. Budite pouzdani

Devicama vlada šesta solarna kuća astrologije, koja se odnosi na zdravlje, brigu o sebi i svakodnevnu rutinu. To je jedan od razloga zašto su Device tako praktične.

Muškarac Devica ne traži komplikacije u svom životu. I ne samo da ih ne traži – on ih i ne želi!

On će poštovati svakog kome može da veruje i ko će mu verovati kad su razdvojeni.

Najviše ćete mu nedostajati kad zna da može da vam veruje, da se osloni na vas i da se pouzda u vaše prisustvo u svakoj situaciji.

2. Pošaljite mu fotke
Devicama vlada Merkur, planeta komunikacije. Budući da su muškarci vizuelni tipovi, dobra je ideja da iskoristite njegovu potrebu za komunikacijom koja će zagolicati i njegove oči i njegove misli.

Pošaljite mu svoju fotografiju onda kad se najmanje nada. Sigurno će pomisliti na vas čim vidi vaše lice. To je savršen i jednostavan način da osigurate da se podseti koliko mu nedostajete.

3. Podsetite ga na vaše zajedničko vreme
Device mogu da budu okupirane poslom, ali to ne znači da su sasvim nezainteresovane za romantiku.

Pošaljite mu uspomenu na društvenim mrežama ili ga podsetite na smešnu priču za koju ste se setili da će ga nasmejati i naterati da se što pre vidite.

To je i suptilno, i efikasno, i zabavno.

4. Dajte mu prostora
Čak i ako je ludo zaljubljen u vas, muškarac Devica će se radovati da provede vreme sa prijateljima, rođacima ili sam. Upravo ti trenuci, kada niste zajedno, pomažu mu da shvati koliko mu zapravo nedostajete.

Muškarac Devica ne može da mu nedostaje ako ste sve vreme zajedno. Što više vremena bude provodio bez vas, to će se intenzivnije zaljubiti – čak i više nego što ste u stanju da zamislite.

5. Vodite stimulativne razgovore
Pošto je Devica horoskopski znak kojim vlada Merkur, ne zaboravite da vaš muškarac želi da uči od vas. Muškarci Device cene inteligentne ljude sa kojima mogu da vode duboke razgovore.

Zato, da biste vašoj muškoj Devici bili uvek u mislima i srcu budite osoba koja može da razgovara na različite teme – od vremenskih prilika do vaših najvećih nada i snova. Sigurno ćete mu nedostajati čim se nađe u blizini nekoga ko ne može da parira njegovoj energiji.

Ako se raduje razgovorima sa vama, budite sigurni da mu već nedostajete.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top