Voditeljka Slagalice pokazala muža u neočekivanom izdanju

Printscreen/Instagram

Poznati

Voditeljka Slagalice pokazala muža u neočekivanom izdanju

– Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada – rekla je Marija nakon što je dva meseca provela van kuće na snimanju

Popularna srpska voditeljka čuvenog kviza „Slagalica“ Marija Veljković (40) godinama uživa u idiličnom životu sa svojim suprugom Milanom Milovanovićem, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj njen suprug malteriše kuću i time nasmejala svoje pratioce.

Naime, Marija se za arhitektu udala 2011. godine i ove godine proslavljaju 10. godišnjicu braka.

Brak Marije i Milana upotpunila su deca Đurađ, Rosa i Neva. Vodteljka s vremena na vreme objavi na društvenim mrežama selfi sa svojim suprugom, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj Milan malteriše plafon.

Marija Veljković

Marija je pre nešto više od godinu dana radila punom parom i zbog toga priznala da je suprug Milan kod kuće više vremena provodio sa decom. Ipak, kada je u tom periodu ugrabila nekoliko slobodnih dana, Marija je sve nadomestila svojim mališanima.

– Volim svoj posao zaista i period od septembra je izgledao tako što sam snimala preko nedelje „Ludu narodnu noć“, a vikendom „Svadbe“, van Beograda. Muž mi je pre neki dan rekao da dva meseca nisam bila kod kuće – rekla je Marija.

– Sada je malo mirniji period što se tiče snimanja, sada gledaoci mogu da vide plodove mog rada. Mužu svakog dana ovo govorim, pa moram i javno, mislim da činjenica da sam mu rodila za četiri godine troje dece kompenzuje sve ostalo na ovome svetu – dodala je voditeljka.

– Što se dece tiče, trudim se da budem sa njima koliko god mogu. Oni znaju kakav je mamin posao i da se desi da ne budem kod kuće, ali posle se trudim da sve nadoknadim – rekla je voditeljka.

Lepa Marija je jednom prilikom pokazala i kako njen suprug malteriše, dok je svojevremeno objavila selfi na kom razmenjuje nežnosti sa njim, a sve fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top