Lepa kao Barbika, Nataša Bekvalac iskrenija nego ikad (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Lepa kao Barbika, Nataša Bekvalac iskrenija nego ikad (FOTO)

„Život ipak nije ružičast!“

Jedna od najstilizovanijih pevačica na našoj estradi svakako je Nataša Bekvalac. Ona je spremna da ekstravaganciju ponese čak i u emisijama zabavnog karaktera i da to izgleda otmeno i damski.

Kratka ružičasta haljina, nežnog gornjeg dela i sa ogromnim lepršavim satenskim karnerom po sredini, i ružičasti šešir sa ogromnim obodom? Koja bi to zvezda kod nas mogla da iznese?

natasa bekvalacIzvor: Instagram / bekvalceva

Ipak, u emisiji „Šok-tok“ Nataša je rešila da otvori dušu i prizna ono što mnoge žene muči – da je i ona „užasno nesigurna i iskompleksirana“. 

Voditelj, naravno, nije mogao da dođe sebi „od čuda“, jer je zaista izgledala kao živa Barbika. Ne čudi, jer je pevačica i ranije pisala o tome na svom Instagram profilu.

„Moja omiljena lutka. Barbie… S njom sam se igrala kao mala. Želela sam da živim taj san… Savršen ružičasti život… Ken i bar dve Skiperke… Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbie marila šta o njenom životu misli komšiluk… Probudi dete u sebi i živi život koji TI želis. Barbie“, napisala je Nataša.

Uprkos svim nesigurnostima, uvek je spremna da izađe na scenu i bude sa svojom publikom. „Možda baš zbog tih nesigurnosti to i radim“, objasnila je pevačica sinoć.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top