„SINE DOĐI, SPREMILA SAM SARME“: Bolno sećanje majke Marinka Madžgalja slama dušu

Poznati

„SINE DOĐI, SPREMILA SAM SARME“: Bolno sećanje majke Marinka Madžgalja slama dušu

„Moj sin je bio čista ljubav i sreća“, rekla je majka Marinka Madžgalja na otkrivanju murala posvećenom prerano preminulom glumcu

Glumac i pevač Marinko Madžgalj preminuo je 26. marta 2016. godine a za sobom je ostavio porodicu i brojne prijatalje koji još ne mogu da se pomire sa gubitkom. Kao omaž glumcu koji je mnogima bio omiljen u centru Beograda, ispred Ateljea 212 otkriven je mural sa njegovim likom.

Tom prlikom se okupio veliki broj Marinkovih prijatelja, a njegova majka Mirjana je prvi put govorila za medije nakon smrti sina.

„Danas je dan ljubavi i prijateljstva, svi su ga znali po osmehu koji obara sa nogu, radost, uvek radost. Budeš ponosan do neba, bio je jako duhovit, ja sam bila mnogo srećna“, rekla je kroz suze Marinkova majka.

O tome koliko joj nedostaje, svedoče ove potresne reči:

„Hvala svima koji su došli na ovu ideju da se ne zaboravi moj Maki. Nedostaje mi svakog dana i teško je sve ovo za jednu majku. Ne prođe dan da ne pomislim na njega. Jako je voleo da radi, stalno je bio zauzet. Obožavao je Beograd i Kotor, to su bili njegovi gradovi. Kad god bi negde otišao, ja bih ga zvala i govorila mu: ‘Sine dođi, spremila sam sarme’. Obožavao je da jede sarme“, rekla je ona kroz suze i dodala da utehu nalazi u unuci, Marinkovoj ćerki iz veze sa glumicom Dubravkom Mijatović.

Moj sin je bio čista ljubav i sreća. Sada imam njegovu ćerku, živim za nju, ona je predivna, ide na balet„, otkrila je ona.

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top