OVAKO IZGLEDA SIN DANICE MAKSIMOVIĆ

Printscreen/Instagram

Poznati

OVAKO IZGLEDA SIN DANICE MAKSIMOVIĆ

Ne voli da se pojavljuje u novinama, a do treće godine gimnazije drugari nisu znali da mu je majka poznata glumica

Glumica Danica Maksimović iz braka sa Todetom Lolićem ima sina Miloša.

Reditelj i sin glumice Danice Maksimović ne voli da se pojavljuje u novinama i na televiziji, osim kada treba da govori o svom radu, a do treće godine gimnazije drugari nisu znali da mu je majka naša poznata glumica.

„Trudim da me nema po novinama i televiziji, osim kad treba da govorim o svom radu“, rekao je on.

Miloš je završio pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Režirao je mnogo predstava u Beogradu, a za neke od njih je dobio i prestižne nagrade. Trenutno živi u Berlinu.

Na pitanje da li je uobražen Lolić je tada rekao:

„Ne grešiš. Ne samo što sam uobražen nego me i privlače isključivo uobraženi ljudi. Svako iz svog ludila, neko zato što je utripovao da izgleda dobro, neko zato što misli da je prepametan, neko zato što je umislio da ima ukusa, neko zato što vidi sebe kao nadarenog, i tako redom. Zanimaju me ljudi koji žive svoje izmišljene uobražene paralelne univerzume gde su oni događaj milenijuma. Ima i uobraženosti koja mi je odbojna, na primer uobražena lenjost, ili uobraženost koja diskvalifikuje druge, to ne podnosim, ili uobraženost izazvana novcem, kad je neko uobražen jer ima, eto, pare, to već nije seksi.“

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top