Emotivna poruka Elizabete II: Bio je i ostao moja snaga

Printscreen/Instagram

Poznati

Emotivna poruka Elizabete II: Bio je i ostao moja snaga

Dugujemo mu više nego što ćemo ikada znati, navodi se u citatu koji je nastao povodom njihove zlatne godišnjice braka iz 1997. godine

Povodom smrti princa Filipa (99) na Twitter profilu britanske kraljevske porodice podeljena je fotografija na kojoj je Filip sa suprugom kraljicom Elizabetom.

U objavi je prikazana poruka kraljice Elizabete, sa kojom je princ Filip bio u braku 74 godine, a kraljica je uputila povodom godišnjice braka.

– Jednostavno, bio je moja snaga i to je ostao tokom svih ovih godina. Ja i cela porodica, ova zemlja, ali i mnoge drugi dugujemo mu puno više nego što bi on tražio. Dugujemo mu više nego što ćemo ikada znati – navodi se u citatu koji je nastao povodom njihove zlatne godišnjice braka iz 1997. godine.

Potom je usledila druga objava, samo nekoliko minuta kasnije, a na njoj su se našle dve fotografije kraljevskog para. Jedna od njih je ona sa kraljičinog krunisanja 1953. godine.

– Vojvoda od Edinburga se zakleo da će biti verni podanik i oslonac njenog kraljevskog visočanstva. Vojvoda je bio privržen suprug 70 godina, od njenog stupanja na prijestolje 1952. godine pa sve do svoje smrti – navedeno je.

Avaz

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top