Ivana Korab otvorila dušu: „Gledam kako ga ona mazi i plačem“

Printscreen/Instagram

Poznati

Ivana Korab otvorila dušu: „Gledam kako ga ona mazi i plačem“

Manekenka Ivana Korab u februaru ove godine rodila je sina Matea, a sada je podelila svoje iskustvo sa vantelesnom oplodnjom.

Ivana Korab ispričala je da je zatrudnela nakon treće vantelesne oplodnje, te da joj je o ovoj temi bilo teško da govori na društvenim mrežama, iako je do tada sa pratiocima delila većinu detalja iz svog života.

– Nama je tek treća vantelesna oplodnja uspela. To mi je bio jako težak period. I onda kada se sve desilo počela sam da pričam o tome, zašto sto sam videla da je to kod nas tabu. Muškarci su manje muškarci i žene su manje žene ako ne mogu prirodnim putem da ostanu trudne. Lakše je kad imaš neku vrstu podrške, od bilo koga, a kamoli od nekoga ko je to sve prošao i može da ima ista iskustva.

Ivana je na porođaju bila zaražena koronom, zbog čega nije mogla odmah nakon porođaja da vidi sina. Budući da je i njen suprug bio zaražen, oni su zamolili prijateljicu da neko vreme bude sa njima u stanu i pomaže im oko bebe.

– Nisam mogla da vidim bebu sve dok nisam izašla iz bolnice, posle četiri dana sam ga videla prvi put. Mi smo zamolili jednu prijateljicu da dođe sa nama, tih 10-15 dana, dok smo mi još uvek zarazni, da prosto bude sa njim sve vreme, i spavala je tu sa njim. Ja stojim na vratima sobe, sa maskom, a ona ga mazi, i onda ja plačem jer ne mogu da ga mazim – iskreno je ispričala manekenka u pomenutoj emisiji.

Blic

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top