Dragana Mirković u Dubaiju dočekana kao kraljica, sin i ćerka je odveli na večeru u oblacima

Printscreen/Instagram

Poznati

Dragana Mirković u Dubaiju dočekana kao kraljica, sin i ćerka je odveli na večeru u oblacima

Letovanje Dragane Mirković – odmor iz snova na kojem bi joj mnogi pozavideli…

Gde je Dragana Mirković tu je i luksuz sa bar pet zvezdica. Prvo smo videli fotografije iz aviona na kakvom bi pozavideo i američki predsednik, a onda nam je folk zvezda otkrila da je njime doputovala u Dubai, na odmor iz snova.

U elitnom hotelu „Kempinski“, rizortu u stilu palate na veštačkom ostrvu Palm Džumeira, dočekali su je kao kraljicu. Apartman sa pogledom na lagunu bio je ukrašen buketima najlepših ruža, a dobila je i mali kofer sa ekskluzivnim slatkišima. Potom je na „Instagram“ stigla i fotografija iz hola raskošnog kompleksa koji oduzima dah. Bajka iz hiljadu i jedne noći.

Hotel ima dugačku peščanu plažu, ali i bazene okružene visokim palmama, pa je pevačica odmah rešila da se malo opusti i osveži posle dugog puta. Tu su joj, između ostalog, na raspolaganju osvežavajući kokteli i savršen pogled na metropolu.

Na egzotičnoj destinaciji Dragana nije sama. Društvo joj pravi suprug Toni Bijelić. Tu su i njihova deca. Marko i Manuela priredili su roditeljima iznenađenje za pamćenje – odveli su ih na večeru u oblacima. Reč je o mini-restoranu koji visi na dizalici 50 metara iznad tla, “Dinner in the Sky”, za koji je potreban poseban “pasoš”. Jer, dok sedite za trpezom noge vam vise u vazduhu, i ne možete da se pomerite dok se večera na završi.

Hellomagazin

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top