KAO MLADIĆ: Čola danas puni 70 godina

Printscreen/Instagram

Poznati

KAO MLADIĆ: Čola danas puni 70 godina

Jugoslovenska zvezda Zdravko Čolić danas puni 70 godina, a tokom karijere retko je govorio o privatnom životu i vešto ga čuvao od javnosti.

On je u jednom intervjuu govorio i o ženama koje čine najveći deo njegove publike, ali i supruzi Aleksandri sa kojom je 20 godina u braku.

– Moje glavno oružje je energija koju pokušavam da prenesem glasom i ličnim izrazom. To je najvažnije, a lepih i zgodnih muškaraca sa mišićima ima koliko hoćete – rekao je Čola, a onda progovorio i o venčanju sa suprugom Aleksandrom.

– Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na 1. maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo – rekao je Čolić za „Story“.

Pevač retko u javnosti govori o svojoj lepšoj polovini, ali jednom prilikom ispričao je i kako ga je ona osvojila.

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – rekao je Čolić.

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top