Evo kako je Nikola Jokić započeo vezu sa ženom svog života

Printscreen/Instagram

Poznati

Evo kako je Nikola Jokić započeo vezu sa ženom svog života

Ko zna da li bi popularni sportista bio toliko uspešan na košarkaškom terenu da nije imao podršku svoje lepe supruge

Trenuno najuspešniji srpski košarkaš i najverovatnije MVP NBA lige za aktuelnu sezonu u oktobru prošle godine izgovorio je sudbonosno „da“ dugogoddišnjoj devojci Nataliji Maćešić.

Njihova ljubav, krunisana brakom, počela je još 2013. godine, kada je Nikola Jokić bio osamnaestogodišnjak, a Natalija je bila uz svog dragog i teškim i u najsvetlijim trenucima njegove uzbudljive karijere.

Srpski as obično ne priča mnogo o svojoj privatnosti i sve što ima da kaže govori na košarkaškom terenu, ali je u jednom intervjuu otkrio simpatičnu priču o tome kako je počela njegova veza s Natalijom, dok su još bili tinejdžeri. Kako je ispričao za magazin Gloria, upoznali su se preko prijatelja.

— Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije — iskren je bio Nikola.

Lepa Natalija nije pokazivala da deli njegove simpatije, pa je Jokić morao da prizna da mu se dopada, a njena reakcija je bila posebno iznenađenje.

— Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala — ispričao je naš košarkaš.

U trenutku kad je otpočela njihova ljubavna priča, Natalija je upisala studije u Americi, dok je Jokić nastupao za KK Vojvodina.

Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Državnom koledžu u Seminolu. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala — prisetio se Jokić.

Uprzo je usledio Jokićev napredak u karijeri, a vremenom je i on stigao na drugu stranu Atlantskog okeana, gde danas iz večeri u veče beleži sve neverovatnije uspehe. Na ponos svih nas — a posebno njegove porodice i lepe Natalije.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top