Žena mu je uvek važnija od dece: 3 glavna znaka muške ljubavi koje žene ne primećuju

pixabay.com

Ljubav i seks

Žena mu je uvek važnija od dece: 3 glavna znaka muške ljubavi koje žene ne primećuju

Žene često ne razmišljaju pa prihvataju sve ono što im i najmanje zaliči na ljubav.

Ako muškarac stalno daje skupe poklone, cveće to nije ljubav, to je pažnja. Ako muškarac ludi za ženom, želi stalno biti sa njom, pati za njom, to nije ljubav, to je strast. Ako muškarac želi da osvoji ženu na sve moguće načine, to nije ljubav, on je samo želi.

Svi ti znakovi mogu biti znakovi ljubavi, ali često su samo kratkotrajne emocije koje brzo prolaze. Pa šta je onda ljubav? Morate shvatiti da se muška ljubav razlikuje od ženske ljubavi. Istinska muška ljubav je jača od ženske. Žene često vole nešto, daju bezuslovnu ljubav i zaglave u ljubavnu zavisnost.

Muškarac voli ženu samu bez obzira na godine, izgled, inteligenciju ili sposobnost da rodi decu. Istinska muška ljubav je ljubav snažne osobe.

1. Prava muška ljubav je kao mirno more, jako je duboka. U takvu ljubav žena često može sumnjati jer ona veruje da je ljubav vatromet emocija, lepe reči i pokloni. Ali muškarac koji zaista voli ne leprša i ne leti od ljubavi.

2. Ako muškarac zaista iskreno voli onda mu je žena važnija od dece. On voli svoju decu i brine se o njima, ali njihova majka mu je uvek na prvom mestu. Iz tog razloga muškarac, ako istinski voli ženu, ne napušta ženu sa kojom nema ili ne može imati decu.

3. Prava muška ljubav nije uvek radost. On zna da će možda morati mnogo toga da žrtvuje kako bi bio sa ženom koju voli zbog čega ne donosi uvek odluke u korist žene. Možda će se oženiti ne sa onom ženom koju voli, već sa onom sa kojom će mu biti dobro.

Takođe, može ostaviti ženu koju jako voli ako se previše razlikuje od nje ili ako se ne slažu u mnogim stavrima. Može li čovek koji voli prevariti? Može. Ali to je druga priča i tema koja zahteva posebnu pažnju.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top