Vedrana Rudan se razvela nakon 30 godina braka i već u utorak se udaje za 16 godina mlađeg

Poznati

Vedrana Rudan se razvela nakon 30 godina braka i već u utorak se udaje za 16 godina mlađeg

Književnica Vedrana Rudan (71) na svom blogu pisala je o razvodu od bivšeg supruga, ali i o novom izabraniku za kog će se, kako navodi, udati sledećeg utorka.
Vedrana Rudan napisala je da se od bivšeg muža razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donela nakon što su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

– Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi**eo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***.

Rekla sam: „Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust“.

Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj – napisala je Rudan na svom blogu Rudan.info, a prenosi „24sata.hr“.

Ona je zatim iznenadila mnoge vešću da već ima u planu novo venčanje.

Kako se navodi, njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da je pun života i da su se zaljubili u prodavnici. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a Vedrana je gledala u ljubičastu torbu.

– „Super je torba“, rekao je. Već me godinama niko ne vidi. Oduševila sam se.

„Tvoje cipele su ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao i moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kapirate? Koja dobra baza.

„Pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Otišli smo kod njega kući na piće, ostalo je istorija – otkrila je Rudan, te dodala da će se venčati u utorak u opatijskom parku pored crkve.

– Venčaćemo se, neka to zaista ostane među nama, u crkvi. Nismo kršteni ni jedno ni drugo, sveštenik je rekao, nema veze, platite novo zvono – zaključila je Vedrana Rudan.

Izvor:
Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top