VAŠE IME I DATUM ROĐENJA OTKRIVAJU LJUBAVNU SUDBINU

pixabay.com

Ljubav i seks

VAŠE IME I DATUM ROĐENJA OTKRIVAJU LJUBAVNU SUDBINU

Ljubavna numerologija otkriva – evo kako na osnovu svog imena i datuma rođenja možete otkriti kakva vas romansa očekuje u budućnosti!

Numerolozi ističu da možete na osnovu svog imena odrediti ljubavnusudbinu koja vas očekuje, kao i otkriti koliko ste kompatibilni sa partnerom ili trenutnom simpatijom. Potrebno je da izračunate prvo vaše brojeve na osnovu imena, a onda na osnovu datuma rođenja. Evo kako da to uradite:

Svako slovo ima određeni broj koji utiče na njegovu energiju i, shodno tome, na vašu sudbinu. Iz donje tabele možete saznati numeričku oznaku svakog slova:

A, I, J, Q, Y: 1

B, R, K: 2

C, Ć, Č, G, L, S, Š: 3

D, Đ, LJ, M, T: 4

E, H, N, X: 5

NJ, U, V, W: 6

O, Z, Ž: 7

F, P 8

Uzmite papir i na njega zapišite svoje ime i ime vašeg partnera. Recimo da se žena zove Irina, a muškarac Ivan. Pronađite broj svakog slova imena partnera i zapišite ih na papir. Zapamtite da biste trebali dobiti broj između 1 i 9. Dakle, sabirajte brojeve dok ne dobijete jednocifrenu cifru.

Irina: 1 + 2 + 1 + 5 + 1 = 10 1 + 0 = 1
Ivan: 1 + 6 + 1 + 5 = 13, 1 + 3 = 4.

Kao rezultat, ispada da je Irinin broj 1, Ivanov broj 4. Njihov zajednički broj po imenu je 5.

Međutim, proračuni se u ovoj fazi ne završavaju. Da biste saznali ljubavnu kompatibilnost partnera, morate saznati datumski kod vađeg rođenja. Potrebno je da zbrojite sve brojeve datumarođenja.

Na primer, datum rođenja žene je 15.08.1980, muškarca 01.11.1981. Kao i kod izračunavanja broja imena, i na kraju biste trebali dobiti jednocifreni broj.

1 + 5 + 0 + 8 + 1 + 9 + 8 + 0 = 32, 3 + 2 = 5.
0 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 1 = 22, 2 + 2 = 4

Njihov zajednički broj po datumu rođenja je 9.

Da biste završili saberite brojeve dobijene po imenu i datumu rođenja i svedite ih na jednocifren. U ovom primeru to je 5 (zajednički broj po imenu) + 9 (zajednički broj po datumu rođenja) = 14, 1 + 4 = 5 U ovom slučaju broj ljubavi je 5

Izračunajte svoj broj ljubavi i pročitajte koliko ste kompatibilni sa partnerom i kakva vas budućnost na romantičnom planu očekuje:

Jedinica – Najjači broj u numerologiji i partnerima obećava dug zajednički život. U takvoj vezi uvek će biti mesta za ljubav i međusobno razumevanje, pa će sukobi dešavati izuzetno retko. Tokom celog života ljubavnici će biti snažna podrška jedni drugima, što će omogućiti svakom od partnera da se ostvare ne samo u ljubavi, već i u drugim oblastima života. Odnos ljubavnika gradiće se na poverenju, pa laži i sitne obmane ne mogu uništiti ovu ljubavnu zajednicu.

Dvojka Moguće je da će takav savez dugo trajati. Jedini problem je što su oba partnera snažne ličnosti. Ljubavnici mogu pokušati suzbiti jedni druge, što će izazvati sukobe i sporove. Ako jedan od njih postane uspešniji, drugi može zavideti, pa čak i pokušati da uništi uspeh voljene osobe. Da bi održali vezu, trebalo bi da zauzmu zajednički cilj, gde svako od njih može da se ostvari, a istovremeno se drugi neće osećati kao slaba karika.

Trojka U takvoj vezi može se pojaviti „treći suvišan“. To mogu biti roditelji, prijatelji itd. Ali činjenica je da ljubavnici ne mogu graditi skladne odnose bez podrške jače i mudrije osobe. Partnerima je uvek potreban neko ko će dati korisne savete i reći vam kako da pronađete izlaz iz teške situacije.

Četvorka – Odnos ljubavnika zasnovan je na strasti, ali u emotivnom smislu to su potpuno različiti ljudi. Među partnerima gotovo da nema međusobnog razumevanja, što je osnova srećne ljubavne zajednice. Verovatno će ljubavnici moći da izdrže samo jednu fizičku bliskost nekoliko godina, ali čim neko od njih poželi raznolikost, veza će se prekinuti.

Petica – Primer klasičnog para: muškarac je hranitelj i glava porodice, žena čuvar ognjišta. Ali s vremenom, monotonija može da dosadi jednom od partnera i od tog trenutka između ljubavnika će nastati zid. Jedno će želeti da se distancira od drugog kako bi uživali u drugim životnim užicima, dok drugo pokušava da spase vezu. Ako ljubavnici mogu da prežive ovaj težak period, onda će ljubavna zajednica postojati zauvek.

Šestica – Po izgledu ovaj par deluje idealno: devojka ima lepe spoljne crte, čovek je šarmantan i druželjubiv ili obrnuto. Čak i ako je njihova veza daleko od savršene, niko od partnera to neće priznati, a još više voljena to nikada neće pokazati u javnosti. Međutim, s vremenom takva neiskrenost može dosaditi i jednima i drugima, što će dovesti do razdvajanja.

Sedam – Svaki partner ima mane sa kojima se drugi teško može pomiriti. Ali sukobi u vezama će se retko dešavati, a sve zbog činjenice da su voljeni strpljivi. Međutim, upravo tolerancija na mane voljene osobe može dovesti do sloma, a tada su skandali neizbežni. Da biste održali vezu, morate biti iskreni jedni prema drugima i adekvatno percipirati kritike druge polovine.

Osam – Partneri imaju zajednički cilj i zato su privučeni jedni drugima. Zajedno mogu postići uspeh, tako da ih uglavnom okuplja želja za samoostvarenjem. Ovaj savez može trajati vrlo dugo, pa čak i zauvek, ali to će se dogoditi samo ako ljubavnici uspeju da postignu zajednički cilj. Ako ne, u vezi mogu nastati ozbiljni problemi.

Devetka – U početnoj fazi veze partneri mogu da se brinu jedni za druge, čine romantične činove, priznaju svoja osećanja, ali čim se ljubav završi, počinju poteškoće. Neko želi raznolikost, što može dovesti do nesporazuma, sukoba, izdaje. Ako par prebrodi poteškoće, moći će stvoriti jaku i srećnu porodicu.

Izvor: sensa.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top