ŠTA DA RADI ŽENA KOJA IMA 40 GODINA I SVE U ŽIVOTU – OSIM MUŠKARCA

pixabay.com

Lifestyle

ŠTA DA RADI ŽENA KOJA IMA 40 GODINA I SVE U ŽIVOTU – OSIM MUŠKARCA

Ovo je čisto praktičan materijal – detaljan vodič za postizanje određenog cilja: kako pronaći najboljeg muškarca za vezu za ženu stariju od 40 godina, koja je uspešna u svim drugim oblastima

Da bi žena od 40 godina našla odgovarajućeg muškarca za sebe, mora da prođe kroz ove faze:

1. Zašto? (apsolutno iskren odgovor na pitanje): „Zašto ti treba muškarac?“

Ovde morate da budete apsolutno iskrene prema sebi. Recimo:

Želim da se rešim usamljenosti i dosade (Zašto?) Da život učinim boljim (Zašto?) Postanem srećnija (Zašto?) Nemam dovoljno uzbuđenja (Zašto?) Umoran od samoće (Zašto?) Produžiti mladost (Zašto?) itd.

Poenta je u identifikovanju pravi razlog vašeg nezadovoljstva ili problema. Kad otkrijete stvarni razlog zašto vam je muškarac neophodan, lako ćete naći to što tražite.

2. Opišite i nacrtajte (u umu ili na papiru) čoveka koji vam treba, imajući u glavi ovo ZAŠTO. Navedite sve detalje, od izgleda (visok, crn, atletski građen) do ličnih (porekla-obrazovanja-zaposlenja- itd.)

3. Istražite koje su vrste žena zanimljive takvom muškarcu.

Na primer, ako ste obična, ljuta, zauzeta poslom, preopterećena intelektom, postavite sebi pitanje: zašto bih mu ja bila potrebna? Drugim rečima, razmislite o tome kako biste mogli da zanimate gore navedeni tip muškarca? Da li je ono što želite isto što i ono što zaista možete ponuditi / predstaviti.

4. Iskreno odgovorite na dva pitanja. Pripadate li onoj grupi žena koje zanimaju takvog čoveka? Ako ne, možete li da se promenite tako da uđete u krug njegovih želja?

Ova pitanja će vam pomoći da shvatite da li jurite nedostižni ideal, ili možda ipak možete da se prilagodite.

5. Neobavezna stavka za one koji su odgovorili sa „ne“ na oba pitanja iz prethodne tačke. Vratite se na tačku 2, pojednostavite sliku čoveka, tako da biste u tački 4 bar na drugo pitanje odgovorili „da“, ali istovremeno, tako da on i dalje u potpunosti odgovara vašem razlogu zašto.

Pojednostavljivanje slike je moguće samo ako se rešite mogućeg straha od veze, uz razjašnjenje razloga za strah. Naravno, ne samostalno, ovde je potreban psihoterapijski rad, štaviše, na tri nivoa.

Na primer, učinili ste čoveka starijim ili ste ga degradirali iz bogataša u biznismene. Onda ste promenili – smanjili visinu, dozvolili ćelavu glavu i td. Ali ovo bi ipak trebalo da udovolji vašem glavnom kriterijumu „zašto“ iz prvog pasusa. Ne treba da se forsirate da na silu uzme ono što „nije prikladno“.

6. Neobvezna tačka za one koji su odgovorili sa „ne“ samo na drugo pitanje u tački 4. Odredite tačno kako pooštriti svoje parametre u razumnom roku i uradite to.

Na primer, ako verujete da vašem čoveku (koga ste opisali) nedostaje to što vi ne znate engleski jezik, naučite ga ili poboljšate. Ili, umesto naočara (na primer, nosite naočare), stavite kontaktna sočiva. Izgubite (udebljajte se) nekoliko kilograma na težini. Prijavite se za teretanu. Pustite / skratite kosu, menjajte garderobu i tako dalje.

7. Prođite kroz moguće unutrašnje praznine koje vas sprečavaju da započnete vezu (trauma, razna sećanja i td.) Sve ćete sami otkriti radeći sa ovim algoritmom.

8. Pronađite mesto / mesta gde se takvi mužjaci gnezde, roje.

9. Nađite se na tom mestu i ponašajte se u skladu sa situacijom.

Čekanje da on dođe neće pomoći. Zdravlje i izgled imaju rok trajanja. Kada interno odlučite da je „sve beskorisno, nema dobrih muškaraca“ i slično, priroda će vas isključiti iz reda „dobrih“ žena, oprostite na iskrenosti. Drugim rečima, starost će doći još brže nego što se nadate. Zatezanje lica i napumpavanje usana, iscrtavanje obrva neće biti relevantno, osim što ćete nervirati prijatelje jer „ste tako lepi“ na poslu ili u izlasku, a uveče – opet ćete se vraćati u prazan stan i hladni krevet.

Poenta ovog teksta je da svoja očekivanja svedete na minimum. Da budete realni, krajnje iskreni prema sebi i svojim očekivanjima. Samo tako možete naći pravog muškarca za sebe. Jer nije sve u izgledu, obrazovanju, novcu – nešto je i u srodnoj duši!

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top