NOVI ŠOK POTEZ MEGAN I HARIJA: Ponovo se ulizuju kraljici?

Poznati

NOVI ŠOK POTEZ MEGAN I HARIJA: Ponovo se ulizuju kraljici?

Vojvotkinja i vojvoda od skandala još jednom šokiraju – planiraju put u London!

Kako saznaju strani mediji, princ Hari i Megan Markl planiraju krštenje njihove ćerke Lilibet u Vindsoru, u prisustvu kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske porodice.

Kako prenosi Dejli mejl, izvor vrlo blizak paru otkrio je da je ovu svoju želju princ Hari podelio s nekoliko osoba tokom boravka u Londonu, kada je s bratom Vilijamom otkrio statuu princeze Dajane u bašti palate Kensington povodom njenog rođendana.

„Hari je rekao nekoliko ljudi da žele da Lilibet krste u Vindzoru, baš kao i njenog brata. Rado čekaju dok to okolnosti ne dopuste“, otkriva izvor.

Arči je kršten u kapelici svetog Džordža u Vindzoru 2019. godine, a na privatnoj ceremoniji bilo je samo 25 gostiju među kojima nije bila kraljica Elizabeta.

Iako su detalji kumova kraljevskih beba uvek bili objavljeni u prošlosti, Hari i Megan tada su odbili da potvrde imena. Kumovi kraljevskih beba tradicionalno se najavljuju unapred – često ujutro na dan krštenja – i bira se starija ili strana rodbina.

Krštenje malene Lilibet ujedno bi bila Meganina prva poseta Velikoj Britaniji otkako je par prošle godine napustio kraljevske dužnosti. Kraljevska porodica po pitanju krštenja još se nije oglasila,a hoće li kraljica Elizabeta biti oduševljena ovom idejom, preostaje nam da vidimo.

24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top