VENERA U DEVICI DONOSI ČAROBNU LJUBAV OD 22. JULA 2021.

pixabay.com

Ljubav i seks

VENERA U DEVICI DONOSI ČAROBNU LJUBAV OD 22. JULA 2021.

Venera ulazi u Devicu 22. jula 2021. godine i donosi velike promene na ljubavnom planu.

Venera ostaje u znaku Device sve do 16. avgusta 2021. godine. U principu, planeta strasti i bogatstva sve horoskopske znake inspiriše na traganje za lepotom i harmonijom.

Ipak, njen uticaj se menja u zavisnosti od toga u kom je trenutno znaku. Kad je u strogoj, detaljnoj i metodičnoj Devici, računajte na to da će se svi problemi u vezi izneti na videlo i pretresti do najsitnijih detalja. To će doneti najviše dobra za tri znaka horoskopa!

BIK

Bićete možda promenljivog raspoloženja, ali vas to neće sprečiti da stupite u akciju i preduzmete sve što je potrebno da biste poboljšali svoj ljubavni život. Svaka teška misao biće vam podstrek, svaka nesuglasica biće povod da razjasnite baš sve što vas je mučilo u odnosu sa partnerom.

Ako ste u svađi, ovaj tranzit vam donosi odlične mogućnost i za pomirenje. Venera vam poručuje da će se neki konflikti ugasiti kao magičnim štapićem. Iskoristite ovu energiju i verujte u ljubav.

DEVICA

Ono što vi želite je čista istina. To želite od svog partnera ali i sami biste najviše voleli ako možete da budete potuno iskreni. Zato vama dobro dolazi energija Venere koja će vas podstaći da progovorite o temama o kojima ste dugo ćutali. To će doneti novi kvalitet vašoj vezi, stagnirajuća atmosfera se čisti. Izmamićete odgovore i od partnera koji je dugo ćutao, tako da se tišina konačno prekida.

JARAC

Vaša perfekcionistička priroda će konačno doživeti ispunjenje želja. Ako ste duže sami, najzad se možete nadati susretu sa osobom koja je u skladu sa vašim visokim kriterijumima.

Važno je da se ne postavite kao neko ko sve gleda sa visine već da i sami budete spremni na izvesne korekcije. Da, verovali ili ne – ni vi niste savršeni!

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top