POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ZVERKE I KERI BREDŠO OBIŠLE SVET

Printscreen/Instagram

Poznati

POSLEDNJE FOTOGRAFIJE ZVERKE I KERI BREDŠO OBIŠLE SVET

Par, čiju ljubavnu priču mnogi znaju napamet, ponovo se ujedinio zbog snimanja nastavka serije „Seks i grad“ pod nazivom „And just like that“.

Keri i Zverka bili su vodeći likovi u seriji koja se prikazivala od 1998. do 2004. godine, kao i u filmovima koji su usledili nakon serije. Njihova romansa prepuna uspona i padova prikovala je brojne obožavatelje za male, a potom i velike ekrane, a mnogi su bili oduševljeni njihovim venčanjem u prvom filmu. Fanovi su totalno poludeli kada je Sara Džesika Parker objavila zajedničku fotografiju, kao i zbog činjenice da će njihovu ljubavnu priču pratiti u novom izdanju „Seks i grada“ . „Ovo dvoje. Mislim da će ostati dugo budni ove večeri. Poljubac SJ“, stoji u opisu Sarine fotografije koja ima preko 1.000.000 lajkova. Ova fotografija i Sarina poruka je obožavaoce je potpuno oduševila.

„Ovo je tako uzbudljivo!“, „Ne mogu da dočekam“, „Najpoznatiji par ikada“, „Aaaaah neverovatno“, „Vrištim“ , su samo neki od komentara. I glumac Kris Not je takođe objavio fotografiju na svom profilu sa kratkom porukom. „Ponovo zajedno“, napisao je Kris.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top