Sve mame MORAJU da čuju njenu poruku

Printscreen/Instagram

Poznati

Sve mame MORAJU da čuju njenu poruku

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum krajem avgusta proslavili su prvi rođendan ćerkice Dejzi Dav, a ubrzo potom pop zvezda se osvrnula na komentare o njenom izgledu nakon trudnoće i porođaja

Jedna od najvećih pop zvezda današnjice Keti Peri vrlo je otvoreno pričala o trudnoći i svom telu posle porođaja, iako inače preferira da zadrži svoju intimu za sebe. Nedugo nakon što je donela ćerku na svet podelila je selfi kojim je pokazala svoju figuru, a sada je u intervjuu za Variety pričala o promenama koje je sa sobom donelo drugo stanje.

― Stvarno sam uživala u tom iskustvu. Još imam četiri i po kilograma više nego ranije, ali ne žuri mi se. Prošlo je godinu dana. Više me zanimaju njena sreća i moja sreća i mentalno zdravlje. Hormoni su… prilično zanimljivi ― rekla je Keti.

Pevačica je istakla da je Dejzino rođenje najveća promena u njenom životu.

― Odgovorni ste za dobrobit nekoga ko ne ume ni da drži glavu podignutu. To je ogromna promena i više niste vi broj jedan. I to je najbolje! ― podsetila je Perijeva.

Pevačica će, inače, ubuduće umesto da putuje po svetu nastupati kao rezident u Las Vegasu, jer želi da živi stabilnim porodičnim životom s Orlandom Blumom i njihovom ćerkom.

Par se pre nekoliko dana pojavio na gala otvaranju Muzeja Akademije filmskih umetnosti u Los Anđelesu i privukao mnogo pažnje na crvenom tepihu. Keti je nosila crnu haljinu od lateksa i, ako nas pitate, nikad nije lepše izgledala!

Glossy

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top